• 16 Μαρτίου, 2024

Τρίποντο-οξυγόνο για ΓΣΑ

Τρίποντο-οξυγόνο για ΓΣΑ

Νίκη-οξυγόνο για τον ΓΣΑ, κέρδισε για πρώτη φορά στον δεύτερο γύρο και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής. Το ματς στη Σούρπη κόντρα στον Αίαντα έληξε 0-1 με σκόρερ τον Χολέβα από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 26ο λεπτό. Ο Τσιάτσιος κέρδισε το πέναλτι από τον Ράπτη.

Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ο Χρυσικός έχασε κλασική ευκαιρία όταν από ευνοϊκό σημείο σούταρε και ο Βέτσικας απέκρουσε με τα πόδια, ενώ στο 39’ ο Ντούρας είχε εκτέλεση φάουλ από πλάγια, στη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να χτυπάει στο πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού. Ο ίδιος παίκτης είχε άστοχο διαγώνιο σουτ στην επανάληψη.

Εντυπωσιακή η κερκίδα των νεαρών φίλων του Αίαντα για ακόμη ένα παιχνίδι! Τα παιδιά της Σούρπης, 12-14-15 ετών, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την ομάδα τους και στο κρύο βραδάκι, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα σε αυτή τη μουντή αναμέτρηση…

Αίας: Αλπάκης, Ράπτης, Υζάι, Σπουριδάκης, Γκρίνιας, Κατσαβριάς (56’ Γιαννακές), Καρράς (56’ Δ. Κωστούλας), Ζούρκος (75’ Φαράντος), Χρυσικός, Δημητρίου, Ντούρας.
ΓΣΑ: Βέτσικας, Κρίκης, Καραγεωργόπουλος, Κοφινάς, Χολέβας, Μούζας (67’ Ρίζος), Σιούτης (80’ Κατσαούνης), Επίσκοπος, Κοντογεωργάκης (67’ Αλιάι), Τσιάτσιος, Σιούτης (80’ Μπομπότης).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…