• 16 Μαρτίου, 2024

Έχασαν πέναλτι …και την ευκαιρία για κορυφή οι Μυρμηδόνες

Έχασαν πέναλτι …και την ευκαιρία για κορυφή οι Μυρμηδόνες

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ Τοπικής έχασε η ομάδα του Πλατάνου καθώς σε σημερινό εξ αναβολής αγώνα στη Σκόπελο, ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τους νησιώτες.

Το ματς είχε τρία πέναλτι, τα δύο τα έβαλε ο Τσουπαρέλος για τους γηπεδούχους, το άλλο το έχασε ο Μακρής για τους φιλοξενούμενους.

Το 1-0 έγινε στο 41ο λεπτό για την Σκόπελο που κέρδισε πέναλτι με δύο πάσες όταν φάουλ του Τίτου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, έκανε βολέ και ο αποδέκτης της μπάλας πέρασε την ασίστ για τον επιθετικό που ανετράπη από τον Τούντορ.

Στην επανάληψη οι Μυρμηδόνες ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και στο 70’ ο Μπούρχας κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μακρής κι απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σκόπελου με τα πόδια σε κόρνερ. Ακολούθησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με κοντινή κεφαλιά του Μάντζαρη άουτ και διαγώνιο σουτ του Μακρή που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας. Και φθάσαμε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν η Σκόπελος κέρδισε πέναλτι και ο Τούντορ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Τσουπαρέλος, με τον Μάντζαρη να είναι στην εστία στο 90’+6′. Έπεσε στη σωστή γωνία ο κατά συνθήκη γκολκίπερ για αυτή τη φάση αλλά η μπάλα πήγε ψηλά εκεί όπου δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Με όλες τις ομάδες να έχουν πλέον τα ίδια παιχνίδια, στη Β’ Τοπική παρέμεινε η τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή για Μυρμηδόνες, Δήμητρα, Δάφνη (στους μεταξύ τους αγώνες, οι Μυρμηδόνες έχουν 6 βαθμούς σε τρία ματς, η Δήμητρα 6 βαθμούς σε τέσσερα ματς και η Δάφνη τρεις βαθμούς σε τρία ματς). Με τη σημερινή της νίκη, η Σκόπελος έφθασε στους 30 ποντους, έκτη θέση.

Για τους Μυρμηδόνες έπαιξαν οι: Τούντορ, Ζαντιώτης (65’ Τιμπλαλέξης), Μπούρχας, Κοντοβάς, Χριστέλος, Κατσαβριάς, Κομπούρας (65’ Μάντζαρης), Τίτου, Κλουκουτάρας, Μακρής, Βούλγαρης (75’ Μπιρμπίλης).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…