Στα τρία πέναλτι ένα γκολ… και τρεις βαθμοί για τον Αίαντα / φωτογραφίες

Στα τρία πέναλτι ένα γκολ… και τρεις βαθμοί για τον Αίαντα / φωτογραφίες

Στα τρία πέναλτι, ένα γκολ… Με εύστοχη  εκτέλεση του Ράπτη στο 89ο λεπτό, ο Αίας κέρδισε 1-0 τον Θησέα στο γήπεδο της Σούρπης στη σημερινή αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής.

Στο πρώτο μέρος, από ένα χαμένο πέναλτι, στο 3ο λεπτό ο Κουτσιρίμπας έπεσε σωστά κι απέκρουσε την εκτέλεση του Δημητρίου, στο 42ο ο Γκόγκος είχε την επέμβαση σε πέναλτι του Κουκουτή. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 10ο λεπτό όταν Θυμιόπουλος και Σιώμος διεκδίκησαν την μπάλα (ο παίκτης του Θησέα ήταν αυτός που την έστειλε προς την εστία της ομάδας του), ενώ στο 20’ ο Ντούρας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία σε κενή εστία.

Στην επανάληψη, ο Ζαρκαδής είχε μια καλή στιγμή. Στο 60′ ο Παπανικολόπουλος μπήκε αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο αντί του τραυματία Φαράντου κι ενώ ο Θησέας είχε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Κουκουτής, ο Ιακωβίδης πήρε την κεφαλιά και ο Παπανικολόπουλος έσωσε το γκολ με το κεφάλι πάνω στη γραμμή του τέρματος. Στο 72’ μακρινό σουτ του Ζαρκαδή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο, στο 85’ ο Γ. Κωστούλας αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας, στη μικρή περιοχή, πήρε κεφαλιά σε σέντρα ακριβείας του Ντούρα και η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Και ενώ το ματς όδευε για ισοπαλία, στο 89’ ο Ντούρας ανετράπη από τον Γ. Παπαδήμο και ο Ράπτης από την άσπρη βούλα χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά.

Αίας: Γκόγκος, Ράπτης, Θυμιόπουλος, Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Κατσαβριάς (74′ Βούλγαρης), Φαράντος (60’ Παπανικολόπουλος), Καρράς (90’+1’ Υζάι), Γ. Κωστούλας, Δημητρίου (90’+1’ Σπυριδάκης), Ντούρας.
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Λεώνης, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος (46’ Πρίφτη), Λαζεκίδης, Μ. Παπαδήμος, Γ. Παπαδήμος, Ζαρκαδής, Σιώμος, Ζέρβας.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…