• 2 Μαρτίου, 2024

Νίκη με στυλ… για τους Τιτάνες που έβαλαν 15 τρίποντα! Φωτορεπορτάζ

Νίκη με στυλ… για τους Τιτάνες που έβαλαν 15 τρίποντα! Φωτορεπορτάζ

Οι Τιτάνες σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν και το έκαναν με στυλ… Επικράτησαν 95-71 του Κεραυνού Λάρισας σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Αλμυρού με μια καταπληκτική εμφάνιση. Είχαν 36 πόντους στην πρώτη περίοδο και συνολικά 15 εύστοχα τρίποντα! Έξι ο Κολοκύθας, πέντε ο Συνάζος και τρία ο Γαλανάκης, ενώ προσέφεραν μερικές πολύ ωραίες φάσεις με γκολ-φάουλ και αποκορύφωμα το κάρφωμα του Κολοκύθα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Βεβαίως ο Κεραυνός ήρθε στον Αλμυρό χωρίς τους πρώτους σκόρερ του, Μπόρση και Πάσχο, ωστόσο στην ομάδα της Λάρισας το ταλέντο περισσεύει και είδαμε επίσης ωραίες φάσεις από τους 7 παίκτες που αγωνίστηκαν (όλοι της αποστολής). Ξεχώρισε ο Αντωνόπουλος.

Τρία τρίποντα στις πρώτες επιθέσεις, δύο από Γαλανάκη, Συνάζο για τους Τιτάνες, ένα με τον Αντωνόπουλο για τον Κεραυνό. Στο γκολ-φάουλ του Τσουκαλέλη, απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Κολοκύθας για το 9-8 στο 3ο λεπτό κι αμέσως μετά ο νεαρός αθλητής των Τιτάνων έβαλε δύο στη σειρά τρίποντα. Στο δεύτερο μάλιστα κέρδισε και φάουλ ευστοχώντας στη βολή. Σκορ 18-14 στο 4:37 όταν είχαμε τάιμ άουτ. Τα σουτ έξω από τα 6,75 συνεχίστηκαν με τον Συνάζο και μάλιστα δύο συνεχόμενα (24-16 στο 6΄). Το ρεσιτάλ στην επίθεση για τους παίκτες του Θανάση Φλεβάρη είχε καλάθι και φάουλ του Κουτσονοβάκη και πρώτη διψήφια διαφορά στο σκορ. Η καταπληκτική πρώτη περίοδος για τους Τιτάνες έληξε με σκορ 36-20, διάστημα που οι γηπεδούχοι είχαν 7 εύστοχα τρίποντα!

Σκορ 4-6 στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου όταν δεν έμπαιναν τα σουτ… Με τρίποντο του Γαλανάκη το σκορ έγινε 45-30, αλλά απάντησε από μακριά ο Νούσιος και ο Κεραυνός έριξε τη διαφορά στους δέκα με συνεχόμενους πόντους του Αντωνόπουλου. Με τρεις βολές του Συνάζου και δικό του τρίποντο στην επόμενη επίθεση, οι Τιτάνες πήγαν ξανά στο +15. Σκορ ημιχρόνου 54-37 με λέι απ του Μπιρμπίλη λίγο πριν τη λήξη.

Τέσσερις πόντους ο Κουτσονοβάκης στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, αλλά δύο τρίποντα από πλευράς Κεραυνού, σκορ 60-46 στο 24’. Σουτ έξω από τα 6,75 κι από τον Κολοκύθα, δύο στη σειρά, για το 66-46 στο 25’. Με τρίτο τρίποντο του νεαρού με το νούμερο 4 στη φανέλα, οι Τιτάνες πήγαν στο 72-51 στο 37:39 και με μικρό σερί 0-5, η περίοδος έκλεισε 72-56.

3-7 στο τρίλεπτο της τελευταίας περιόδου, ο Θανάσης Φλεβάρης ζήτησε τάιμ αόυτ καθώς είδε τους Λαρισαίος να μειώνουν σε 75-63. Κύλησαν δύο λεπτά χωρίς σκορ αλλά ο Κολοκύθας με ακόμη ένα τρίποντο έδωσε αέρα 15 πόντων στους «ερυθρόλευκους». Και στο φινάλε, το σύνολο του Θανάση Φλεβάρη έφθασε στο τελικό +23, σε ένα ματς που όλοι όσοι αγωνίστηκαν το ευχαριστήθηκαν!

Δεκάλεπτα: 36-20, 54-37, 72-56, 95-71
Τιτάνες (Φλεβάρης): Κολοκύθας 34 (6), Κουτσονοβάκης 9, Συνάζος 22 (5), Χατζής 10, Γαλανάκης 9 (3), Κοψιαλής 7 (1), Κωτούλας 2, Μπιρμπίλης 2, Γκρέμι.
Κεραυνός (Πάκας): Μπήλιος 4, Αντωνόπουλος 29 (3), Τσούμας 8, Τσουκαλέλης 6 (1), Τσιλούλης, Λιάμπος 11 (1), Νούσιος 14 (2).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…