• 29 Φεβρουαρίου, 2024

H παραγωγή Βίλατζ Γιουνάιτεντ έρχεται στο Αχίλλειο!

H παραγωγή Βίλατζ Γιουνάιτεντ έρχεται στο Αχίλλειο!

O κυριακάτικος αγώνας του Αχιλλέα με τον Διαγόρα στο γήπεδο «Αποστόλης Πλασταράς» στο γήπεδο Αχιλλείου αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς θα γίνουν γυρίσματα για την παραγωγή Βίλατζ Γιουνάιτεντ που προβάλλεται στην ΕΡΤ3!

Εννιά άτομα της παραγωγής, του αθλητικού ντοκυμαντέρ που καλύπτει τη ζωή πριν και κατά τη διάρκεια αγώνα ενός ερασιτεχνικού συλλόγου τοπικού πρωταθλήματος σε διάφορους νομούς της χώρας μας, θα βρίσκονται για τρεις ημέρες στο Αχίλλειο. Θα πάρουν πλάνα από την προπόνηση του Αχιλλέα, συνεντεύξεις με μέλη της διοίκησης, παλαιμάχους, κατοίκους του χωριού, φυσικά τους ποδοσφαιριστές, ενώ θα τραβήξουν σε βίντεο στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Κυριακής!!!

Το Βίλατζ Γιουνάιτεντ ήταν κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν, μια ορίτζιναλ σειρά όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά που έχει κλέψει την παράσταση… Προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στην ΕΡΤ3 και ο Αχιλλέας είναι η πρώτη ομάδα της Μαγνησίας που θα παίξει μπάλα… σ’ ένα από τα επεισόδια που θα προβληθούν στον δεύτερο κύκλο.

Κι όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ertflix όπου μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια, «τρία είναι τα σηµεία που ορίζουν τη ζωή και τις αξίες της ελληνικής υπαίθρου. Η εκκλησία, το καφενείο και το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Η Βίλατζ Γιουνάιτεντ οργώνει την ελληνική επικράτεια και παρακολουθεί τις κοινότητες των χωριών και τις οµάδες τους ολοκληρωτικά και… απείραχτα. Στρέφουµε την κάµερα σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται µόνο για το χειροκρότηµα και την τιµή του χωριού και της φανέλας».

Εμείς έχουμε τονίσει πολλές φορές στον «Λαό» πως ο ιστορικός Αχιλλέας Αχιλλείου έχει όλα αυτά τα στοιχεία, διότι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων απαρτίζεται από ντόπιους παίκτες που κάνουν το χόμπι τους και παίζουν για τη φανέλα και την πάρτη τους…


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…