• 25 Φεβρουαρίου, 2024

Το σερί της Δήμητρας σταμάτησε στο Στεφανοβίκειο

Το σερί της Δήμητρας σταμάτησε στο Στεφανοβίκειο

Από τις 10 Δεκεμβρίου είχε να χάσει η Δήμητρα κι “έτρεχε” ένα σερί επτά σερί νικών που την έφεραν στην πρώτη θέση. Όμως αυτό σταμάτησε σήμερα στο γήπεδο του Στεφανοβικείου καθώς ο Διαγόρας κέρδισε 2-1 σκοράροντας το νικητήριο τέρμα στο 90ό λεπτό!

Δυνατή μονομαχία, στην οποία ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 28’ με κεφαλιά του Σπύρου Καραπλιάγκου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Δήμας είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, το πέτυχε αυτό ο Μπιρμπίλης με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι σε σέντρα του Λάμπου στο 65’. Η φάση που θα άλλαζε το ματς έγινε στο 70’ όταν ο Μπούτλας βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά την ώρα που ήταν έτοιμος να εκτελέσει, γλίστρησε και δέχθηκε μαρκάρισμα από αμυντικό. Ο Αγχιαλίτης μέσος χτύπησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις κι ακτινογραφίες.

Κι ενώ το ματς φαινότανε πως θα λήξει ισόπαλο, ο Μπαλούλης σκόραρε το νικητήριο τέρμα για τον Διαγόρα. Έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πήρε μία κόντρα και βγήκε απέναντι από τον Χαλάτση τετ-α-τετ. Με ωραίο πλασέ δεν λάθεψε παρά την προσπάθεια του γκολκίπερ να αποκρούσει και έτσι, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Χρήστου Καψιώτη.

Μετά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής, η Δήμητρα απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή την Δάφνη στους 36 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Μυρμηδόνες στους 33 (και με ματς λιγότερο). Η ΑΕ 2002 ανέβηκε τέταρτη στους 30 και έχει μπει για τα καλά στη μάχη της ανόδου, ενώ ο Ατρόμητος έχασε έδαφος στους 29.

Διαγόρας: Κουτσιαρής, Μεΐδάνης, Δήμου, Σεσκλιώτης, Σουλακούδης, Σπ. Καραπλιάγκος, Καρατζιόλης (90’ Ακριτίδης), Γιαννιός, Γιαννούχος (84’ Μπαλούλης), Ψάρας (87’ Κ. Λουφόπουλος), Σαββίδης (87’ Αγκαλίου).
Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης, Γκρέμι, Πλαβός, Σταντζούρης, Κούργιας, Μπαζής, Μπούτλας (70’ Πρατής), Μπιρμπίλης, Δήμας, Λάμπος (85’ Στουρνάρας).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…