• 25 Φεβρουαρίου, 2024

Διπλό ανόδου για τις Μικροθήβες!

Διπλό ανόδου για τις Μικροθήβες!

Στο μεγάλο ντέρμπι της Γ’ Τοπικής, οι Μικροθήβες επικράτησαν 0-1 του Ηρακλή Βόλου στο Βασδέκειο και τον έριξαν από την κορυφή… Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Άρη Γιαννούτσου ο Παπαστεργίου στο 34ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ρεφουγιάτι.

Στο πρώτο μέρος, ο Ηρακλής είχε προσπάθεια του Κουρέντη που χτύπησε στον Σγούρδα και μετά στο δοκάρι, ενώ στο 44’ ο Καρλάφτης απέκρουσε σουτ του Λιάκου. Καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους στο 88’ με εξ επαφής κεφαλιά του Καρτσάνα που έβγαλε ο γκολκίπερ των Μικροθηβών.

Για τα «κριάρια», μεγάλη ευκαιρία στο 22’ με κεφαλιά λίγο άουτ του Παπαστεργίου, ο ίδιος παίκτης πάλι προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι στο 60ό λεπτό -ίδια κατάληξη-, ενώ σουτ του Λανάι απέκρουσε ο Μιχαλόπουλος. Ο έμπειρος κι αξιόλογος τερματοφύλακας του Ηρακλή είχε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Μπασδάνη στο 80’.

Έτσι, μετά από 16 αγωνιστικές, στην πρώτη θέση της κατηγορίας πέρασε η Αγία Παρασκευή με 40 βαθμούς, οι Μικροθήβες ακολουθούν με 39, ο Ηρακλής έχει 38 και ο Τοξότης Β΄ 37. Πιο πίσω ο Ιάσων με 32. Θυμίζουμε πως ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι και η Τρίτη ομάδα σε περίπτωση που ο πρωταθλητής της Α’ κερδίσει άνοδο για τη Γ’ Εθνική.

Στην εικόνα, η σέλφι της νίκης από τον Άρη Γιαννούτσο και τους παίκτες του!

Ηρακλής Βόλου: Μιχαλόπουλος, Στεργίου (46’ Γκόλιας), Πάγια, Μάρκος (70’ Κουτσογιάννης), Ρίζος (75’ Καρτσάνας), Κοσμάς (46’ Σαραντόπουλος), Λάιος, Μπουκώρος (70’ Σταμπούλογλου),  Λιάκος, Κορέντης, Σπανός.
Μικροθήβες: Καρλάφτης, Δράκος, Ν. Καλέμι (60’ Αναστασίου-75’ Μ. Καλέμι), Παπανίκος, Μπασδάνης, Γκαραβέλας, Καραδήμας (85’ Νιφόρος), Λανάι, Παπαστεργίου (75’ Τσάμης), Σγούρδας, Ρεφουγιάτι (60’ Κολημήτρας).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…