• 23 Φεβρουαρίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 23-2-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 23-2-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη μέρα – Οι «μνηστήρες» της αρχηγίας και το σχέδιο Κασσελάκη

Η παρέμβαση Τσίπρα που έβαλε νέα δεδομένα λίγη ώρα πριν την έναρξη του τέταρτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ανάγκασε το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την αρχική δυσφορία, να αλλάξει τακτική και σχεδιασμό, επιχειρώντας να την «αξιοποιήσει» στο μέτρο του δυνατού επιχειρώντας να ελέγξει τις εξελίξεις και εν τέλει το ίδιο το κόμμα.

Στα πόστα τους οι αγρότες με το βλέμμα στις Βρυξέλλες – Νέες κυρώσεις για ελληνοποιήσεις

Έντονες οι ζυμώσεις τις τελευταίες ώρες για νέα συνάντηση των αγροτών, της Θεσσαλίας αυτή τη φορά, με τον πρωθυπουργό. Κλειστή σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή ενώ δεν αποκλείεται νέο ραντεβού με τον πρωθυπουργό να γίνει στις αρχές Μαρτίου. Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση φέρνει νέο αυστηρότερο πλαίσιο για τις ελληνοποιήσεις και οδεύει για τη μάχη της ΚΑΠ.

Σάμος: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που κατασκεύαζε όπλα

Στα «δίχτυα» των Αρχών έπεσαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 19 και 20 ετών, για την κατασκευή και διακίνηση όπλων, με τη χρήση τρισδιάστατου εκτυπωτή (3Dprinter), καθώς και διακίνηση ναρκωτικών στη Σάμο.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τη μαχαίρωσε και ήπιε χάπια, τα νέα στοιχεία

Από τις μαχαιριές του 80χρονου συζύγου της φαίνεται να έπεσε νεκρή η 87χρονη, στην περιοχή της Χαριλάου, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ποινικό αδίκημα οι υβριστικές συμπεριφορές σε βάρος δασκάλων και καθηγητών

Περισσότερο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι εφεξής «θερμόαιμοι» γονείς που προσέρχονται σε σχολεία και µε οποιονδήποτε τρόπο, ιδίως µε φωνασκίες, θόρυβο, ύβρεις ή απειλές κατά του εκπαιδευτικού προσωπικού, εργαζοµένων, υπαλλήλων ή µαθητών διαταράσσουν τη λειτουργία του γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηµατική ποινή.

Βαλένθια: 4 νεκροί, 14 τραυματίες και αγνοούμενοι από πυρκαγιά σε πολυκατοικία

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε πολυκατοικία στην πόλη Βαλένθια της Ισπανίας.

Πώς οι επιχειρήσεις «ακυρώνουν» την ψηφιακή κάρτα: «Πασπαρτού» εργαζόμενοι, καταργούνται δικαιώματα

Εκατοντάδες καταγγελίες για καταστρατήγηση της εργατικής νομοθεσίας παρά την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, καταγράφονται καθημερινά.

Από σήμερα οι αιτήσεις στο «Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»

Την προκήρυξη του προγράμματος: «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις», συνολικού προϋπολογισμού 105,6 εκατ. ευρώ, υπέγραψαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Τριπλάσια συμμετοχή σε φάρμακα παρά τον πολυδιαφημισμένο «κόφτη» στα γενόσημα

Τουλάχιστον «φτωχή» μπορεί να χαρακτηριστεί η ρύθμιση με το πλαφόν που όρισε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, για να μην εκτοξευτεί η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα γενόσημα φάρμακα.

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Πάτρα

Τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα έχασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/2) δύο αναβάτες μοτοσικλέτας στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών.

Βγήκε και στιλέτο σε σχολείο του Βόλου! Μαθητές Γυμνασίου απείλησαν συμμαθητή τους

Τον εκβίαζαν για υπόθεση ηλεκτρονικού τζόγου και έκλεβε χρήματα από τον πατέρα του- «Η κατάσταση έχει ξεφύγει» λέει ο διευθυντής Δ.Ε., Σ. Σαβελίδης που προσφεύγει σε αστυνομία και εισαγγελικές αρχές.

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων μηνιγγίτιδας

Μεγάλη είναι η ανησυχία από την αύξηση των κρουσμάτων μηνιγγίτιδας με την αναστάτωση στην Πάτρα να είναι μεγάλη μετά το δεύτερο περιστατι που εντοπίστηκε μέσα σε σχεδόν ένα μήνα, ανάμεσα σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

«Επί τάπητος» το νέο ΕΣΠΑ στην Π.Ε. Λάρισας…

Πολλά και ενδιαφέροντα πρόκειται να προκύψουν σήμερα στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Καλλισθένους και Θεοφράστου), στην πόλη της Λάρισας…

Δυστύχημα Τεμπών: Ανοίγει ο δρόμος για δίκη το καλοκαίρι καθώς ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης

Ψηφίστηκε χθες κατά πλειοψηφία, στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, για τις παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για έναρξη της δίκης που αφορά στο δυστύχημα των Τεμπών το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Μελισσοκόμοι Της Καρδίτσας Διαμαρτυρήθηκαν Στο Σύνταγμα

Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν, το πρωί της Πέμπτης, μελισσοκόμοι της Καρδίτσας, και από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησής τους στην Αθήνα, διεκδικώντας άμεσα λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν το κόστος παραγωγής, καθώς και την ανεπάρκεια ελέγχων κατά παράνομων εισαγωγών.

Αύξηση σε αξία αλλά μείωση σε ποσότητα είχαν οι εξαγωγές ελληνικού κρασιού το 2023

Μικρή αύξηση, της τάξης του 0,73% σε αξία (98.972.279 €/2022 – 99.692.240 €/2023), αλλά μείωση της τάξης του -3,40% σε ποσότητα (29.870 τόνοι/2022 – 28.853 τόνοι/2023), παρουσιάζουν τα εξαγωγικά μεγέθη του ελληνικού κρασιού το 2023, έναντι του 2022.

Απαλλαγή από την υποχρέωση της αγρανάπαυσης – Τι προβλέπει η απόφαση της ΕΕ  που αφορά 127.232 γεωργούς

Συλλήψεις για κλοπή καυσίμων


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 26…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 25…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 24…