• 18 Φεβρουαρίου, 2024

Τρεις βαθμούς η Δήμητρα, τρία γκολ ο Ζήκος Δήμας!

Τρεις βαθμούς η Δήμητρα, τρία γκολ ο Ζήκος Δήμας!

Στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής στη Β’ Τοπική, η Δήμητρα επικράτησε 3-1 της ΑΠΟΒ με τον Ζήκο Δήμα να σημειώνει χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο φθάνοντας στα 13 γκολ, πρώτος πλέον στον σχετικό πίνακα των σκόρερ!

Πρώτη απειλή από την Δήμητρα ένα μακρινό σουτ του Μπούτλα που έπεσε και μπλόκαρε ο Μποτσόλης.

Στο 10′ το 1-0: η ΑΠΟΒ είχε κόρνερ από το οποίο η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Χαλάτσης έδωσε γρήγορα πάσα στον Μπιρμπίλη, αυτός πιο μπροστά στον Μπαζή που γύρισε παράλληλα και σκόραρε από κοντά ο Δήμας. Γκολ με τρεις πάσες για την Ευξεινούπολη (!) κι αφού ο προπονητής Νίκος Βούλγαρης ζήτησε από τον πάγκο αυτή τη γρήγορη ανάπτυξη από τους παίκτες του.

Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Νικηφοράκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μποτσόλης. Μετά την εκτέλεση κεφαλιά του Μπιρμπίλη εξουδετέρωσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Ο Παπαδόπουλος είχε τελική προσπάθεια από περίπου τριάντα μέτρα που πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Χαλάτσης.

Στο 31′ ο Μπιρμπίλης έπιασε δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής που θα ήταν ένα υπέροχο τέρμα, αλλά η μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Νικηφοράκης, ο γκολκίπερ απέκρουσε κι ο Δήμας με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Το προσωπικό σόου του Ζήκου Δήμα συνεχίστηκε στο 37′ όταν έγραψε το 3-0 με πλασέ σε τετ-α-τετ ύστερα από ασίστ του Σταντζούρη (εκτέλεσε φάουλ πίσω από το κέντρο γρήγορα που βγήκε ασίστ στον ακάλυπτο χώρο ανάμεσα στα στόπερ).

Στο 58′ έγινε σύρραξη μεταξύ παικτών και ο Νικηφοράκης δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Δεν είχαμε πολλές φάσεις, ο Ηλίας Μόσχος και ο Μπιρμπίλης είχαν δύο καλές στιγμές και φθάσαμε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν η ΑΠΟΒ κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ, στο τελικό 3-1, ο Ανέστης Χούμπλης.

Δήμητρα: Χαλάτσης (80′ Μπάρδας), Γκαρνίδης, Νικηφοράκης, Σταντζούρης, Πλαβός, Παπαγεωργίου (57′ Ηλ. Μόσχος), Μπαζής, Μπούτλας (80′ Γκρέμι), Μπιρμπίλης, Δήμας (74′ Βαγγ. Ρούσας), Λάμπος (46′ Ν. Σιούτης).
ΑΠΟΒ: Μποτσόλης, Ζιόγκα (40′ Σταύρης), Ρέκας, Σιαφαρίκας, Τσιουκαντάνας, Τσόχας, Αν. Χούμπλης, Συρταριώτης, Γιασκολάρι (40′ Καμμένος), Παπαδόπουλος, Κεραμίδας.


Σχετικά Άρθρα

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Δήμητρα-Νέοι Αγίας Άννας

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Δήμητρα-Νέοι Αγίας Άννας

Πάλι αυτοί… Μπιρμπίλης και Πλαβός έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε ακόμη ένα τρίποντο για…
Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Οι Μυρμηδόνες έχουν βρει έναν ανέλπιστο σκόρερ που τους ξελασπώνει τις τελευταίες αγωνιστικές και τους οδηγεί…