• 17 Φεβρουαρίου, 2024

Τέσσερα γκολ ο Ολυμπιακός κόντρα στους μικρούς του ΓΣΑ

Τέσσερα γκολ ο Ολυμπιακός κόντρα στους μικρούς του ΓΣΑ

ΓΣΑ και Ολυμπιακός Βόλου αναμετρήθηκαν στο στάδιο Αλμυρού παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής. Ένα ήσυχο απόγευμα πέρασε η ομάδα του Στέλιου Αρσένου με τελικό σκορ 0-4.

Με εξαίρεση τον Χατζηλιάδη, οι άλλοι παίκτες στην αρχική ενδεκάδα του Αλμυρού ήταν από 22 ετών και κάτω! Στα 22 ο Κοντογεωργάκης, στα 20 ο Ντόντα και οι υπόλοιποι κάτω από 18!!!

Ο Βλάχος σημείωσε δύο γκολ στα πρώτα λεπτά. Στο 4′ με πλασέ σε τετ-α-τετ ύστερα από πάσα του Σέττου και στο 11′ με κεφαλιά στην κίνησή του στο πρώτο δοκάρι σε κόρνερ του Σκοπελίτη. Τα στιγμιότυπα των γκολ στις δύο φωτογραφίες μας.

Ο Κακάμης είχε καλή ευκαιρία που απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΓΣΑ, σουτ δυνατό του Νούσιου από το ημικύκλιο εξουδετέρωσε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Κοντογεωργάκης, αργότερα επέμβαση σε τελική του Σέττου αλλά και σε κοντινό σουτ από πλάγια του Νούσιου.

Τελείως αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή ο Καρατσόλης αστόχησε σε κεφαλιά στο 37ο λεπτό.

Στο 45′ το 0-3 από τον Γκαλίτσιο, από κοντά, σε φάση διαρκείας που άρχισε με εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε πριν η μπάλα φθάσει στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν αλλαγή ο Νίκος Μπούσης και ο Μανώλης Κατσαούνης κάνοντας ντεμπούτο με την μπλε φανέλα του ΓΣΑ στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.

Χαμένο τετ-α-τετ από τον Ματέα, άστοχη κεφαλιά του Καρατσόλη και μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στ πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης για τον Ολυμπιακό. Στο 77′ σε γύρισμα του Κακάμη, σημειώθηκε αυτογκόλ σε προσπάθεια του Μπομπότη να διώξει για το τελικό 0-4.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Σιούτης (60′ Ρίζος), Καραγεωργόπουλος (46′ Κατσαούνης), Ντόντα, Χατζηλιάδης, Κοφινάς, Μαυρογέννης, Επίσκοπος (46′ Μπούσης), Μούζας (60′ Μπομπότης), Τσιάτσιος (75′ Αλιάι), Γεωργακόπουλος.
Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Κακάμης, Παπακώστας, Παπαϊωάννου, Γκαλίτσιος (66′ Γιαρλέλης), Νούσιος, Κυρίτσης (46′ Ματέα), Ζέρης, Βλάχος (66′ Καραστέργιος), Σκοπελίτης (46′ Οικονόμου), Σέττος (29′ Καρατσόλης).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…