• 12 Φεβρουαρίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 12-2-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 12-2-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Με κρυφό άσσο στο μανίκι ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους αγρότες

Σταθερό το τιμόνι του πλοίου εν μέσω «θαλασσοταραχής» επιχειρεί να κρατήσει η Κυβέρνηση, ώστε να καταφέρει να περάσει από τα στενά των αγροτικών μπλόκων, την καταιγίδα των ομόφυλων ζευγαριών και τις συμπληγάδες της ακρίβειας και του κόστους των ενοικίων και να οδηγηθεί σε ήρεμα νερά με ορίζοντα τις ευρωεκλογές.

Στη Νέα Υόρκη ο Γιώργος Γεραπετρίτης – Θα έχει συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Α. Γκουτέρες

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, όπου θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και την Τρίτη θα συμμετάσχει σεΣυνεδρίαση Υψηλού Επιπέδου του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με θέμα «Ο αντίκτυπος της κλιματικής αλλαγής και της επισιτιστικής ανασφάλειας στη διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας».

ΗΠΑ: Γυναίκα άνοιξε πυρ μέσα σε εκκλησία – Δύο τραυματίες, νεκρή η δράστης

Τον τρόμο και τον πανικό έσπειρε μια γυναίκα στο Τέξας που άνοιξε πυρ μέσα στη γιγάντια εκκλησία του διάσημου πάστορα και televangelist (τηλεοπτικού ιεροκήρυκα) Τζόελ Όστιν.

Ακυβέρνητο πλοίο στα ανοιχτά της Σκύρου – Άνεμοι 8 μποφόρ στην περιοχή

Ακυβέρνητο πλέει, λόγω απώλειας πηδαλίου, πλοίο με σημαία Τανζανίας και με 21 μέλη πληρώματος στη θαλάσσια περιοχή 13 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Σκύρου.

Σε «λευκό καπνό» ελπίζουν οι αγρότες αύριο – Έτοιμοι για κλιμάκωση εάν δεν ικανοποιηθούν

Παρά τις πολλαπλές δυσκολίες που συναντά το έργο, κυρίως λόγω των περιορισμένων περιθωρίων του προϋπολογισμού για επιπλέον παροχές, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι οι δύο πλευρές μπορούν να βρουν κοινό έδαφος και να διακοπεί η αγροτική κινητοποίηση.

Μητσοτάκης: Κάτω από 33% στις ευρωεκλογές φέρνει ανασχηματισμό και πρόωρες το φθινόπωρο;

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο μέγαρο Μαξίμου για ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου!

Στο τραπέζι έκτακτο δώρο Πάσχα για το 2024: Οι δύο προϋποθέσεις για νέα επιταγή ακρίβειας

Σκέψεις για χορήγηση μιας νέας επιταγής ακρίβειας στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού το Πάσχα, εν είδει έκτακτου δώρου Πάσχα για το 2024, γίνονται στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, κάτι που θα συναρτηθεί με την πρόοδο της οικονομίας.

Τραγωδία στον παγκόσμιο στίβο: Νεκρός σε τροχαίο ο κορυφαίος μαραθωνοδρόμος Κέλβιν Κίπτουμ

Θλίψη στον κόσμο του παγκόσμιου στίβου έχει προκαλέσει ο θάνατος σε τροχαίο του κατόχου του παγκόσμιου ρεκόρ Μαραθωνίου Κέλβιν Κίπτουμ και του προπονητή του Ζερβέ Χακιζιμάνα στην Κένυα την Κυριακή (11/2).

Πιο νωρίς από ποτέ οι φορολογικές δηλώσεις 2024

Νωρίτερα από ποτέ και με σημαντικές αλλαγές θα συμπλήρωσουμε φέτος τις φορολογικές δήλωσεις: Τι ισχύει για τις δηλώσεις ΦΠΑ.

Καναδάς: Τρία παιδιά και δύο ενήλικες εντοπίστηκαν νεκρά – Υπό κράτηση 29χρονος

Στη σύλληψη ενός 29χρονου προχώρησαν χθες οι Αρχές στον Καναδά μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων τριών παιδιών μέσα σε απανθρακωμένο όχημα και δυο γυναικών στην επαρχία Μανιτόμπα.

Μίλτος Τεντόγλου: Πρωτιά για τον Έλληνα πρωταθλητή στο Παρίσι

Μια ακόμη νίκη για τον Μίλτο Τεντόγλου! Αυτή τη φορά στο διεθνές μίτινγκ του Παρισιού όπου ήταν πρώτος στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 8,06 μέτρα.

Άγριος τσακωμός για ζευγάρι στη Λάρισα – Την έδειρε στον δρόμο: Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία

Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα στην περιοχή «Σάλια» δίπλα από το κέντρο της πόλης.

Εβγαλε… νοκ άουτ μηχανή τεχνητής νοημοσύνης με τη δοκιμή Άλαν Τούρινγκ

Ο Σωκράτης Σαβελίδης έθεσε σε μηχανή τεχνητής νοημοσύνης ερωτήματα που απάντησαν οι κόρες του σε ηλικία πέντε ετών και τα αποτελέσματα παρουσιάζουν ακαδημαϊκό ενδιαφέρον.

Τα τρία βήματα πίσω των Βρυξελλών στο «πρασίνισμα» και το χαμένο πλεονέκτημα των αγροτών που τους κρατάει στους δρόμους

Παρά τις παραχωρήσεις από τις Βρυξέλλες πρώτα µε την ετήσια παράταση της αγρανάπαυσης, µετά µε την απόσυρση της πρότασης περιορισµού των φυτοπραστατευτικών, και στην συνέχεια µε την αφαίρεση από τον «πράσινο» οδικό χάρτη της αναφοράς για µείωση κατά 30% των αερίων αζώτου και µεθανίου έως το 2040 δεν λέει να κοπάσει το κύµα αγροτικών διαµαρτυριών σε πολλές χώρες της ΕΕ.

Τροπολογία για πληττόμενες αγροτικές εκμεταλλεύσεις από φυσικές καταστροφές

Τη δημιουργία νέου μηχανισμού ενισχύσεων προς επιχειρήσεις ή αγροτικές εκμεταλλεύσεις που υφίστανται οικονομικές συνέπειες από φυσικές καταστροφές προβλέπει κυβερνητική τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή.

Τιτάνια νίκη για ΓΣΑ! Ένατο σερί ροζ φύλλο, υπέταξε τους πρώτους και κάλυψε τη διαφορά του α’ γύρου (ρεπορτάζ/στατιστικά/φωτογραφίες)

Ημερίδα σε Βόλο και Αλμυρό για τα μαθηματικά Γ΄ Λυκείου και τις πανελλαδικές εξετάσεις

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου 31-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 31-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 31…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 30-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 30-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 30…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 29-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 29-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 29…