• 10 Φεβρουαρίου, 2024

Μόνη πρώτη η Δήμητρα με τεράστιο διπλό στο ντέρμπι κορυφής!

Μόνη πρώτη η Δήμητρα με τεράστιο διπλό στο ντέρμπι κορυφής!

Η κορυφή της Β’ Τοπικής χωράει μόνο μία ομάδα κι αυτή είναι η Δήμητρα! Με «χρυσό» σκόρερ τον Ιάκωβο Λάμπο, η ομάδα της Ευξεινούπολης πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 0-1 στο ντέρμπι κορυφής επί της Δάφνης στο Βασδέκειο.

Δύο παιχνίδια έπαιξαν φέτος οι ομάδες, με το ίδιο σκορ χαμογέλασαν οι παίκτες του Νίκου Βούλγαρη.

Ελάχιστες φάσεις στη σημερινή αναμέτρηση. Στο 15’ φάουλ του Μπιρμπίλη πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 34’ έγινε το 0-1. Ο Δήμας έκανε σέντρα από αριστερά και ο Λάμπος σκόραρε με πλασέ στην κίνηση, από τη μικρή περιοχή. Ωραίο γκολ από τον Φτελιανό ποδοσφαιριστή που έπαιξε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ στη σημερινή αναμέτρηση. Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, στο 43ο λεπτό, η Δάφνη είχε δοκάρι σε σουτ του Καρεσίου από πολύ πλεονεκτική θέση.

Στο ίδιο μοτίβο η επανάληψη, δηλαδή με λίγες φάσεις. Η Δάφνη είχε την εδαφική υπεροχή και προσπάθησε για το γκολ της ισοφάρισης, όμως η αμυντική λειτουργία της Δήμητρας ήταν εξαιρετική και οι παίκτες της έκλεισαν όλους τους διαδρόμους στα καρέ του Χαλάτση, Σε μία περίπτωση ο Ροδίτης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, πρόλαβε όμως να βάλει το σώμα του ο Πλαβός παίρνοντας καλύτερη θέση και τη μονομαχία, σε άλλη σουτ του Καρεσίου κόντραρε σε σώματα.

Στο 90’+4 ο αρχηγός της Δάφνης, Πασχάλη, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε.

Η σημερινή ήταν η 6η νίκη στη σειρά για την Δήμητρα και η πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Δάφνη μετά από 6 στα 6 στο Βασδέκειο.

Δάφνη: Αβδελάς, Ροδίτης, Ρουκάς, Στάμος, Πασχάλη, Κοντογεωργίου, Τσαρέλας, Νικολούλης (70’ Μαρέδης), Καρεσίου, Δεμίρης (75’ Τσαρέλας), Μπόλας.

Δήμητρα: Χαλάτσης, Λάμπος (70’ Νικηφοράκης), Γκρέμι (80’ Παπαγεωργίου), Σταντσούρης, Πλαβός, Κούργιας, Μπαζής (90’+1’ Πρατής), Μπούτλας, Μπιρμπίλης (90’+1’ Σιούτης), Δήμας (90’+1’ Παπανικολόπουλος), Γκαρνίδης.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…