• 7 Φεβρουαρίου, 2024

Συμβολικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού στο ύψος του Αλμυρού από τους αγρότες

Συμβολικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού στο ύψος του Αλμυρού από τους αγρότες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του μπλόκου Αλμυρού, αυτή τη φορά με τον συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού στο ύψος του Αλμυρού σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 περίπου στις 3 το μεσημέρι και για μισή ώρα.

Όπως αποφάσισαν οι αγρότες να κινηθούν πανελλαδικά, θα γίνουν συμβολικοί αποκλεισμοί μικρής διαρκείας σε σημεία των Εθνικών οδών, ενώ θα γίνουν και πορείες σε πολλές πόλεις πριν κατέβουν τα τρακτέρ στην Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός ζητά συζήτηση με ανοικτούς δρόμους και με επίσημους εκπροσώπους των αγροτών. Οι αγρότες του μπλόκου Αλμυρού σε δηλώσεις τους είπαν: στέλνουμε ένα μήνυμα μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι συντονισμένα κλιμακώνουμε τον αγώνα και ότι τα αιτήματά μας είναι κοινά σε όλη την Ελλάδα. Εννοείται ότι οι εξαγγελίες του δεν μας ικανοποίησαν γι’ αυτό ζητάμε να δώσει άμεσα λύση στα προβλήματα, δηλαδή δεν φεύγουμε από τα αιτήματά μας για αφορολόγητο πετρέλαιο και μείωση της κιλοβατώρας στο ρεύμα και γι’ αυτό κάνουμε σήμερα ένα συμβολικό αποκλεισμό της ΠΑΘΕ. Στο σημείο που βρισκόμαστε κόβεται η Ελλάδα στα δυο… Ζητούμε συγνώμη στους συμπολίτες μας για την ολιγόλεπτη αυτή καθυστέρηση, αλλά συνάμα θέλουμε και την κατανόησή τους. Να κατανοήσουν ότι είναι δίκαια τα αιτήματά μας και ζητούμε τη συμπαράστασή τους. Θέλουμε μείωση του κόστους παραγωγής. Ο πρωθυπουργός εκτός των αποζημιώσεων πρέπει να κάνει άλλα σοβαρότερα πράγματα για να μπορέσουμε εμείς να καλλιεργούμε και εσείς να έχετε προϊόντα.

Την επόμενη ώρα θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο με δηλώσεις και ρεπορτάζ από τον αποκλεισμό των αγροτών

@laos_online #αγρότες #μπλόκα #ealmyros #laosonline ♬ original sound – e-almyros.gr


Σχετικά Άρθρα

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής  μεγάλου χρηματικού ποσού που διαπράχθηκε πρόσφατα στην ευρύτερη…
Κυριακή του Ασώτου – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή του Ασώτου – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Πλούσιος πολύ, ήταν και ο νέος της σημερινής ευαγγελικής περικοπής, αφού του χαρίστηκε μια μεγάλη περιουσία…
Ενημερωτική εκδήλωση στον Αλμυρό για τα δημητηριασμένα δολώματα

Ενημερωτική εκδήλωση στον Αλμυρό για τα δημητηριασμένα δολώματα

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7 το απόγευμα η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θεσσαλίας…