• 7 Φεβρουαρίου, 2024

Συμβολικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού στο ύψος του Αλμυρού από τους αγρότες

Συμβολικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού στο ύψος του Αλμυρού από τους αγρότες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του μπλόκου Αλμυρού, αυτή τη φορά με τον συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού στο ύψος του Αλμυρού σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 περίπου στις 3 το μεσημέρι και για μισή ώρα.

Όπως αποφάσισαν οι αγρότες να κινηθούν πανελλαδικά, θα γίνουν συμβολικοί αποκλεισμοί μικρής διαρκείας σε σημεία των Εθνικών οδών, ενώ θα γίνουν και πορείες σε πολλές πόλεις πριν κατέβουν τα τρακτέρ στην Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός ζητά συζήτηση με ανοικτούς δρόμους και με επίσημους εκπροσώπους των αγροτών. Οι αγρότες του μπλόκου Αλμυρού σε δηλώσεις τους είπαν: στέλνουμε ένα μήνυμα μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι συντονισμένα κλιμακώνουμε τον αγώνα και ότι τα αιτήματά μας είναι κοινά σε όλη την Ελλάδα. Εννοείται ότι οι εξαγγελίες του δεν μας ικανοποίησαν γι’ αυτό ζητάμε να δώσει άμεσα λύση στα προβλήματα, δηλαδή δεν φεύγουμε από τα αιτήματά μας για αφορολόγητο πετρέλαιο και μείωση της κιλοβατώρας στο ρεύμα και γι’ αυτό κάνουμε σήμερα ένα συμβολικό αποκλεισμό της ΠΑΘΕ. Στο σημείο που βρισκόμαστε κόβεται η Ελλάδα στα δυο… Ζητούμε συγνώμη στους συμπολίτες μας για την ολιγόλεπτη αυτή καθυστέρηση, αλλά συνάμα θέλουμε και την κατανόησή τους. Να κατανοήσουν ότι είναι δίκαια τα αιτήματά μας και ζητούμε τη συμπαράστασή τους. Θέλουμε μείωση του κόστους παραγωγής. Ο πρωθυπουργός εκτός των αποζημιώσεων πρέπει να κάνει άλλα σοβαρότερα πράγματα για να μπορέσουμε εμείς να καλλιεργούμε και εσείς να έχετε προϊόντα.

Την επόμενη ώρα θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο με δηλώσεις και ρεπορτάζ από τον αποκλεισμό των αγροτών

@laos_online #αγρότες #μπλόκα #ealmyros #laosonline ♬ original sound – e-almyros.gr


Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Κατηχητικών Σχολείων Αλμυρού στα Ζερέλια

Συνάντηση Κατηχητικών Σχολείων Αλμυρού στα Ζερέλια

Μια μοναδική εμπειρία βίωσαν το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Αλμυρού…
Έφτασε στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου η πρώτη φετινή πτήση

Έφτασε στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου η πρώτη φετινή πτήση

Με την άφιξη της Eurowings από το Ντύσσελντορφ ξεκίνησε το πρόγραμμα αεροπορικών συνδέσεων του Κεντρικού Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου.…
Αύριο Τρίτη ο τελικός του Παπακωνσταντίνου …για το Παρίσι

Αύριο Τρίτη ο τελικός του Παπακωνσταντίνου …για το Παρίσι

Ιδανικό ξεκίνημα για  τα πέντε ελληνικά πληρώματα στην  τελική προολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης που διεκδικούν προκρίσεις στους Ολυμπιακούς…