• 7 Φεβρουαρίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 7-2-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 7-2-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Σύγκρουση αγροτών – κυβέρνησης: Εκατέρωθεν τελεσίγραφα και διάλογος υπό προϋποθέσεις

Βαρύς προβληματισμός επικρατεί στην Κυβέρνηση στη σκιά της απόφασης των αγροτών να απορρίψουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, με μπλόκα στις εθνικές οδούς, στις επαρχιακές οδούς, στα τελωνεία αλλά και με τη διενέργεια συλλαλητηρίου στο κέντρο της Πρωτεύουσας.

Κανένας εφησυχασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις – Ξεκινάει η «Λόγχη» στο Αιγαίο

Λίγα 24ωρα μετα τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Χακάν Φιντάν που επανέφερε το θέμα των νησιών του Αιγαίου, το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό στέλνει μήνυμα ισχυρής και άμεσης αποτροπής προς κάθε κατεύθυνση με την άσκηση «Λόγχη» που ξεκινάει στο κεντρικό  Αιγαίο.

ΗΠΑ: Πόρισμα «αθωώνει» τον Μπάιντεν για τον χειρισμό απόρρητων εγγράφων

Πόρισμα που συνέταξε αμερικανός ειδικός εισαγγελέας αν και επικρίνει τον χειρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και συνεργάτες του, ωστόσο δεν εισηγείται την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του.

Mastercard: στα 62 δισ. ευρώ έφθασαν οι συναλλαγές με κάρτα το 2023

Στα 62 δισ. ευρώ ανήλθε η αξία των συναλλαγών με κάρτες που πραγματοποιήθηκαν το 2023 στη χώρα μας, παρουσιάζοντας αύξηση 15%. Η υπάρχουσα εκτίμηση είναι πως ο ρυθμός αυτός θα συνεχιστεί και το 2024 με το ποσοστό αύξησης να ανέρχεται στο 14% και η συνολική αξία των συναλλαγών να φθάνει στα 70 δισ. ευρώ.

Σούπερ μάρκετ: Οι αλλαγές που έφερε η ακρίβεια στις αγορές των καταναλωτών

Μόλις το 4% των καταναλωτών δηλώνει πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στις συνήθειές του, προκειμένου να αντεπεξέλθει στην πίεση της ακρίβειας, σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα του ΙΕΛΚΑ.

Ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών του ΔΑΑ στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ξεκινά αύριο, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, η διαπραγμάτευση των μετοχών του ΔΑΑ στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Αυτόματα έσοδα έξοδα και ο «λογαριασμός» του ΦΠΑ απευθείας από το myData – Τι αλλάζει για επιχειρήσεις

Σε υποχρεωτική προσυμπλήρωση εσόδων, εξόδων και αντίστοιχων φόρων στους σχετικούς κωδικούς των πινάκων της δήλωσης ΦΠΑ προχωρά το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και η ΑΑΔΕ, με στόχο τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων στην εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, αλλά και τη διασφάλιση εκπλήρωσης των σχετικών υποχρεώσεων.

Γιώργος Λυγγερίδης: Τιμής ένεκεν δόθηκε το όνομα του στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

Σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, το αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής ονομάστηκε «Αμφιθέατρο Αρχιφύλακα ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου», προς τιμήν του αδικοχαμένου αστυνομικού.

Συνελήφθη «αρρωστημένος» YouTuber που κακοποιούσε live άτομα με νοητική στέρηση

Εναν 35χρονο, γνωστό YouTuber, συνέλαβε η Αστυνομία στην Αττική για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Έξυπνο σύστημα διαχείρισης κυκλοφορίας στον Δήμο Βόλου

Τη μελέτη για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός έξυπνου συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας και φωτεινής σηματοδότησης αναμένεται να εγκρίνει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βόλου που συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι ενώ παράλληλα θα καταρτίσει τους όρους διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός για την παραπάνω προμήθεια και εγκατάσταση ανέρχεται σε 1.254.880 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από 8ο όροφο ξενοδοχείου

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, με μια 63χρονη γυναίκα να πέφτει από μπαλκόνι ξενοδοχείου και να χάνει τη ζωή της.

Πάνος Παπανικολάου: «Ο ασθενής θα πληρώνει ακόμη και 3.000 ευρώ για επέμβαση στο ΕΣΥ»!

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των γιατρών για τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία που θέτει σε λειτουργία το Υπουργείο Υγείας με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και Διευθυντή Νευροχειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας κ. Πάνο Παπανικολάου, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή , να υπογραμμίζει πως με αυτή την απόφαση το Υπουργείο και η κυβέρνηση νομιμοποιούν το φακελάκι στα δημόσια Νοσοκομεία.

Στα 300 εκατ. ευρώ κλείδωσε η πρόσκληση μετατροπής Βιολογικών

«Μπαράζ» νέων προκηρύξεων, εκατοντάδων εκατομμυρίων, μέσω του πυλώνα 2 του νέας ΚΑΠ, για προγράμματα που σχετίζονται με τα βιολογικά, τη νιτρορύπανση, τη σύσταση συνεργατικών σχημάτων και την υλοποίηση επενδύσεων, μέσω των leader, ετοιμάζει το ΥπΑΑΤ για τους επόμενους 4-5 μήνες.

ΑΑΔΕ: Αφορολόγητες και ακατάσχετες οι έκτακτες αγροτικές ενισχύσεις

Εγκύκλιος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) αναφέρεται στα περί αφορολόγητου, ακατάσχετου και ανεκχώρητου των ενισχύσεων που χορηγούνται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

K. Αγοραστός: Άδικη η παραπομπή μου για παράβαση καθήκοντος

Μήνυμα Αυγενάκη στους αγρότες: Ελάτε να συζητήσουμε και να πάρουμε ρεαλιστικές αποφάσεις μαζί

Ο Δημήτρης Βέτσικας στην εκπομπή Laos Online

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 26…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 25…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 24…