• 3 Φεβρουαρίου, 2024

Πέρασε με 0-3 ο Διαγόρας από τον Πτελεό

Πέρασε με 0-3 ο Διαγόρας από τον Πτελεό

Φινάλε του πρώτου γύρου σήμερα Σάββατο για Πρωτεσίλαο και Διαγόρα, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να πανηγυρίζει μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-3.

Έγινε παιχνίδι με μέτριο θέαμα και λιγοστές αξιόλογες φάσεις. Μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό όταν σε πλάγιο άουτ του Λεϊμονή, δεν έδιωξαν οι αμυντικοί και η μπάλα στρώθηκε στον Κ. Κόρκο ο οποίος αστόχησε χωρίς πίεση από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση.

Στο 15′ η πρώτη απειλή από πλευράς φιλοξενουμένων με προβολή του Ντόντου που έφυγε άουτ, αργότερα στα απέναντι καρέ ο Παπαδόπουλος έκανε έξυπνη πάσα με τακουνάκι, όμως αμυντικός πρόλαβε να βάλει κόντρα στο σουτ του Παναγιώτου.

Σουτ του Λουφόπουλου μπλόκαρε ο Σκούρας ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Γιαννιού (38′). Στο 43′ ο Πρωτεσίλαος κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, το εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος και η μπάλα κατέληξε άουτ αφού πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Διαγόρας πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Σαββίδης είχε καλοεκτελεσμένο φάουλ σχεδόν από το κέντρο και πλάγια δεξιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με κεφαλιά του Κώστα Κόρκου. Ο αρχηγός των γηπεδούχων έβαλε το κεφάλι να διώξει, αλλά παρά την προσπάθεια του Σκούρα να αποκρούσει, σημείωσε αυτογκόλ.

Πολύ καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα στο 79′ όταν ο Ψάρρας σούταρε και ο Θ. Κόρκος έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος πριν σκοράρει παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ανάποδη κεφαλιά του Λεϊμονή πέρασε πάνω από το οριζόντιο (86′) και το 0-2 έγινε στο 88′: ασυνεννοησία μεταξύ Σκούρα και Παπακωνσταντίνου, επωφελήθηκε ο Ψάρρας που σκόραρε με συρτό σουτ από πλάγια και μακριά από την εστία.

Στις καθυστερήσεις το 0-3 με τον Νικόδημο Γιαννιό, τον κορυφαίο παίκτη του Διαγόρα στη σημερινή αναμέτρηση. Στην εικόνα μας ανάμεσα σε Κ. Κόρκο και Σιαμανίκο.

Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Κεπεσίδης (70′ Φαρμάκης), Λεϊμονής, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Παπακωνσταντίνου, Κωστόπουλος, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Θ. Κόρκος.
Διαγόρας: Κουτσιαρής, Μεϊντάνης, Δήμου, Σάκκος, Σεσκλιώτης, Σουλακούδης, Μπαλούλης, Γιαννιός, Λουφόπουλος (84′ Σιαμέτης), Σαββίδης (70′ Ψάρρας),  Ντόντος (80′ Ακριτίδης).


Σχετικά Άρθρα

Πανηγυρίζει το Ιερό Μετόχιο της Παναγίας Ξενιάς στον Πτελεό

Πανηγυρίζει το Ιερό Μετόχιο της Παναγίας Ξενιάς στον Πτελεό

Ἡ Ἱερὰ Ἱστορικὴ καὶ Παλαίφατος Μονὴ τῆς Ἄνω Ξενιᾶς  προσκαλεῖ τοὺς εὐσεβεὶς χριστιανοὺς τὴν Παρασκευὴν 26ΗΝ  πρὸς…
Πτελεός: Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς το εκκλησάκι Αγίου Γεωργίου

Πτελεός: Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς το εκκλησάκι Αγίου Γεωργίου

Σε εξέλιξη είναι εδώ και δύο εβδομάδες οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το…
Χειροθεσία Οικονόμου στον Πτελεό – Ιγνάτιος: «Η Κύπρος είναι Ελλάδα και η Ελλάδα Κύπρος»

Χειροθεσία Οικονόμου στον Πτελεό – Ιγνάτιος: «Η Κύπρος είναι Ελλάδα και η Ελλάδα Κύπρος»

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτελεού λειτούργησε την Κυριακή ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος,…