• 3 Φεβρουαρίου, 2024

Πέρασε με 0-3 ο Διαγόρας από τον Πτελεό

Πέρασε με 0-3 ο Διαγόρας από τον Πτελεό

Φινάλε του πρώτου γύρου σήμερα Σάββατο για Πρωτεσίλαο και Διαγόρα, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να πανηγυρίζει μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-3.

Έγινε παιχνίδι με μέτριο θέαμα και λιγοστές αξιόλογες φάσεις. Μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό όταν σε πλάγιο άουτ του Λεϊμονή, δεν έδιωξαν οι αμυντικοί και η μπάλα στρώθηκε στον Κ. Κόρκο ο οποίος αστόχησε χωρίς πίεση από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση.

Στο 15′ η πρώτη απειλή από πλευράς φιλοξενουμένων με προβολή του Ντόντου που έφυγε άουτ, αργότερα στα απέναντι καρέ ο Παπαδόπουλος έκανε έξυπνη πάσα με τακουνάκι, όμως αμυντικός πρόλαβε να βάλει κόντρα στο σουτ του Παναγιώτου.

Σουτ του Λουφόπουλου μπλόκαρε ο Σκούρας ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Γιαννιού (38′). Στο 43′ ο Πρωτεσίλαος κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, το εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος και η μπάλα κατέληξε άουτ αφού πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Διαγόρας πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Σαββίδης είχε καλοεκτελεσμένο φάουλ σχεδόν από το κέντρο και πλάγια δεξιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με κεφαλιά του Κώστα Κόρκου. Ο αρχηγός των γηπεδούχων έβαλε το κεφάλι να διώξει, αλλά παρά την προσπάθεια του Σκούρα να αποκρούσει, σημείωσε αυτογκόλ.

Πολύ καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα στο 79′ όταν ο Ψάρρας σούταρε και ο Θ. Κόρκος έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος πριν σκοράρει παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ανάποδη κεφαλιά του Λεϊμονή πέρασε πάνω από το οριζόντιο (86′) και το 0-2 έγινε στο 88′: ασυνεννοησία μεταξύ Σκούρα και Παπακωνσταντίνου, επωφελήθηκε ο Ψάρρας που σκόραρε με συρτό σουτ από πλάγια και μακριά από την εστία.

Στις καθυστερήσεις το 0-3 με τον Νικόδημο Γιαννιό, τον κορυφαίο παίκτη του Διαγόρα στη σημερινή αναμέτρηση. Στην εικόνα μας ανάμεσα σε Κ. Κόρκο και Σιαμανίκο.

Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Κεπεσίδης (70′ Φαρμάκης), Λεϊμονής, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Παπακωνσταντίνου, Κωστόπουλος, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Θ. Κόρκος.
Διαγόρας: Κουτσιαρής, Μεϊντάνης, Δήμου, Σάκκος, Σεσκλιώτης, Σουλακούδης, Μπαλούλης, Γιαννιός, Λουφόπουλος (84′ Σιαμέτης), Σαββίδης (70′ Ψάρρας),  Ντόντος (80′ Ακριτίδης).


Σχετικά Άρθρα

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 4-0 τον Άνθιμο Γαζή και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής! Η…
Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Αλμυρός: Δήλωση εξαφάνισης 49χρονου

Αλμυρός: Δήλωση εξαφάνισης 49χρονου

Ένας 49χρονος από τον Πτελεό, ο οποίος διέμενε μόνος στη Λεύκη, δεν έχει δώσει σημάδια ζωής…