• 30 Ιανουαρίου, 2024

Με Μεϊμαράκη την Παρασκευή 2/2 η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας

Με Μεϊμαράκη την Παρασκευή 2/2 η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος Νίκος Αθανασάκης και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:30, στο Demotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, Βόλος).

 

Επίσημοι καλεσμένοι και κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ο. του Ε.Λ.Κ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής και Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Δ/ντης Γραφείου Προέδρου και Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Στέλιος Κονταδάκης.

 

Διάθεση Προσκλήσεων από τα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας (Ελ. Βενιζέλου 6 – 2ος όροφος), καθημερινά πρωινές ώρες 10:00 με 12:00 και το απόγευμα 19:00 με 20:00.

Τιμή κάρτας 20 ευρώ με πλήρες μενού.

 

Προγραμματίστε έγκαιρα την προμήθεια των καρτών σας και δηλώστε τη συμμετοχή σας, λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων και εξάντλησης των προσκλήσεων.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΕΠ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Σχετικά Άρθρα

Χρ. Τριαντόπουλος: Συνάντηση και συζήτηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Χρ. Τριαντόπουλος: Συνάντηση και συζήτηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πρώην…