• 28 Ιανουαρίου, 2024

Ο Ρήγας έριξε την Αγία Άννα από την κορυφή

Ο Ρήγας έριξε την Αγία Άννα από την κορυφή

Ο Ρήγας έχει πάρει 4 βαθμούς φέτος από την Αγία Άννα. Μετά τη νίκη στο γήπεδο “Μαγουλάς” στον πρώτο γύρο, σήμερα η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έκοψε τη φόρα των “κυανέρυθρων” και με το 0-0 στο στάδιο Βελεστίνου, είχαμε αλλαγή φρουράς στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί όπου μόνος πρώτος είναι πλέον ο Ολυμπιακός και η Αγία Άννα ακολουθεί στο -2.

Η ισοπαλία αποκτάει μεγαλύτερη σημασία για τους Βελεστινλιώτες εάν αναλογιστούμε πως από το 65ο λεπτό έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χαλιμούρδα που αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαν καλές στιγμές με σουτ του Γάρου στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και σουτ του Τσιακίρη άουτ από καλή θέση. Η Αγία Άννα δημιούργησε δύο σημαντικές φάσεις για να σκοράρει αλλά ο Παπαδημητρίου δεν βρήκε στόχο, ενώ πίεσε μέχρι τέλους χωρίς να φθάσει στο γκολ νίκης.

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Χότζα, Π. Αποστολίδης, Σπαθής, Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Αλεξίου, Άλμπα (68’ Βαϊόπουλος), Γάρος (68’ Χριστοφορίδης), Χαλιμούρδας, Τσιακίρης (68’ Φουρκιώτης).
Αγία Άννα: Αϊντίνι, Τόγιας, Παπαδήμος (61’ Θεοδωρόπουλος), Χολέβας, Στεργιόπουλος, Αργύρης, Μακρής (61’ Χειλάς), Κόλα, Παπαδημητρίου, Ζαφειρίου, Κορέτα (82’ Τσελεπής).


Σχετικά Άρθρα

Βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών στον Αλμυρό / φωτορεπορτάζ

Βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών στον Αλμυρό / φωτορεπορτάζ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου στο ΕΠΑΛ Αλμυρού κι αφορούσε…
Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι δηλώσεις στο e-almyros

Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι…

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το πρωί της 17ης Μαΐου στην πόλη του Αλμυρού. Ανάμεσά τους και…
Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα   

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα  

Κατασχέθηκαν συνολικά -6- κιλά και -875- γραμμάρια χύμα αφορολόγητου καπνού Συνελήφθη, χθες (17-05-2024) το απόγευμα σε…