• 28 Ιανουαρίου, 2024

Είχαν ξεμάθει στις ήττες οι Μικροθήβες, εντυπωσιακοί οι μικροί του Τοξότη!

Είχαν ξεμάθει στις ήττες οι Μικροθήβες, εντυπωσιακοί οι μικροί του Τοξότη!

Είχαν ξεμάθει στις ήττες οι Μικροθήβες… Μετρούσαν επτά συνεχόμενα τρίποντα, απόψε όμως στον βραδινό αγώνα στο βοηθητικό του ΕΑΚ, η ομάδα του Άρη Γιαννούτσου δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε αλλά έχασε 2-1 από τον Τοξότη Β’.

Στο 50’ το 0-1 με πέναλτι του Λανάι που κέρδισε ο Καραδήμας, ακολούθησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τσάμη, Παπαστεργίου αλλά δεν έγινε το 0-2 και ο Τοξότης Β’ έβγαλε αντίδραση. Στο 80’ το 1-1 από τον Βαβάλιο (ύστερα από απόκρουση του Καρλάφτη σε σουτ του Δενελάβα) και στο 86’ η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους με γκολ του Οικονομίδη.

Μία αγωνιστική απομένει για να κλείσει ο πρώτος γύρος στη Γ’ Τοπική και η κατάσταση στις πρώτες θέσεις της κατάταξης έχει διαμορφωθεί ως εξής: πρώτος ο Ηρακλής με 31 βαθμούς, δεύτερη η Αγία Παρασκευή με 30, τρίτος πέρασε ο Τοξότης Β’ με 28, τέταρτος ο ΑΣ Μικροθηβών με 27 και πέμπτος ο Ιάσων Άλλης Μεριάς με 26.

Ο Τοξότης Β’ με προπονητή τον Νίκο Δενελάβα έχει 4 σερί τρίποντα με τέρματα 20-2, κέρδισε πριν επτά μέρες την Αγία Παρασκευή και απόψε τις Μικροθήβες, οι μικροί του βολιώτικου συλλόγου εκτός από τα ματς, κερδίζουν τις εντυπώσεις με τη φετινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα…

Τοξότης Β’: Νικόλαρος, Ντρόγκα (60’ Χατζής), Μπαλτατζής, Παλάσκας (70’ Καπουσούζης), Μπουτσακτσής, Ιμέρ, Δενελάβας, Καλλιγάς, Χότζα (60’ Βαβάλιος), Λαθουράς, Οικονομίδης (86’ Τσακματσόγλου).
Μικροθήβες: Καρλάφτης, Δράκος, Ν. Καλέμι, Παπανίκος, Μπασδάνης, Σγούρδας, Ρεφουγιάτι (49’ Καπέσιος), Λανάι, Παπαστεργίου (80’ Κολημήτρας), Μ. Καλέμι (49’ Τσάμης), Τιμπλαλέξης (46’ Καραδήμας).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…