• 28 Ιανουαρίου, 2024

Δήμητρα τριών αστέρων και κορυφής!

Δήμητρα τριών αστέρων και κορυφής!

Στο γήπεδο της Σούρπης υπό το φως των προβολέων και με ώρα έναρης στις 19:30, η Δήμητρα υποδέχθηκε τη Σκόπελο για την προτελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Β’ Τοπικής.

Η Δήμητρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να δημιουργήσει την κλασική φάση, βρίσκοντας σθεναρή αντίσταση από τους νησιώτες. Η φάση που άλλαξε το ματς έγινε στο 38’ όταν ο Λάμπος τσίμπησε την μπάλα κι ανετράπη από τον Ζάγκο. Ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής και έδειξε κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Σκοπέλου. Το φάουλ μάλιστα το εκτέλεσε ο Χαλάτσης, κόντραρε και μπλόκαρε ο Παλαιολόγος.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, προβολή του Συνοδινού πέρασε λίγο άουτ σε μια καλή ευκαιρία για τη Σκόπελο. Ο Δήμας το 1-0 με πέναλτι στο 60’, για ακόμη μία φορά δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα κι ακολούθησαν δύο πολύ ωραία τέρματα για την Δήμητρα. Στο 70ό λεπτό, ο Μπιρμπίλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ όταν από θέση έξω δεξιά, έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπαζή, πέρασε δύο αντιπάλους και σκόραρε με φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής με το αριστερό πόδι.

Στο 75’ η Σκόπελος είχε δεύτερη αποβολή, του Παναγιώτου και στη φάση αυτή που οι «πράσινοι» είχαν κερδισμένο φάουλ, το εκτέλεσε ο Νικηφοράκης περνώντας την μπάλα πάνω από το τείχος κατευθείαν στα δίχτυα.

Με αυτό το τρίποντο, η Δήμητρα έπιασε κορυφή! Είναι στους 27 βαθμούς μαζί με τους Μυρμηδόνες και εφόσον κερδίσει η Δάφνη την ΑΕ 2002, τότε θα έχουμε τρεις ομάδες σε ισοβαθμία. Η Σκόπελος έμεινε στην έκτη θέση, αλλά έδειξε ότι είναι δυνατή ομάδα και θα παλέψει να βρεθεί ψηλότερα, μην ξεχνάμε ότι έχει να δώσει δύο εξ αναβολής παιχνίδια.

Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης (75’ Β. Ρούσας), Γκρέμι, Πλαβός, Σταντσούρης, Κούργιας, Τετριμίδας (55’ Νικηφοράκης), Μπαζής (70’ Π. Ρούσας), Μπιρμπίλης (75’ Καραθόδωρος), Λάμπος (75’ Στουρνάρας), Δήμας.
Σκόπελος: Ζάγκος, Πούρο (72’ Ν. Καραθανάσης), Παναγιώτου, Συνοδινός, Σκιαθίτης, Γεωργίου, Προβιάς (83’ Ζευγολάτης), Ζάνι, Μηνάς (38’ Παλαιολόγος), Σένκο Ιρμ. (83’ Σινάνα), Τσουπαρέλος.

 


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…