• 27 Ιανουαρίου, 2024

“Μίλησε” στο φινάλε ο Τσόγκας για τους Μυρμηδόνες

“Μίλησε” στο φινάλε ο Τσόγκας για τους Μυρμηδόνες

Έπαιξαν με τη φωτιά οι Μυρμηδόνες αλλά δεν κάηκαν… Μετά από ένα καλό πρώτο μέρος, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με ένα απίθανο γκολ, αλλά κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» σκοράροντας στο 90ό λεπτό. Νέοι Αθλητές-Μυρμηδόνες 1-1 σήμερα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Τοπικής.

Ο Αλεξάνδρου το 1-0 με απίθανο τρόπο, σέντρα-σουτ από αριστερά με το αριστερό πόδι σχεδόν από τη γραμμή του άουτ στο 60ό λεπτό και η ισοφάριση με τη χρυσή αλλαγή, τον Δήμο Τσόγκα στο 90’ με ωραίο, ιδανικό πλασέ.

Οι Νέοι Αθλητές απείλησαν στο πρώτο μέρος με τους Βούλγαρη, Κοκκώνη, ενώ η ομάδα του Πλατάνου είχε πολύ καλές στιγμές με τους Κομπούρα, Μακρή. Στην επανάληψη, ο Παλάντζας σε δύο φάσεις θα μπορούσε να σκοράρει για τους Νικιώτες, ενώ από την άλλη Κοντοβάς, Χριστέλος και Τσόγκας είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες για τους Μυρμηδόνες. Και στις τρεις περιπτώσεις τα σουτ τους απέκρουσε ο πολύ καλός νεαρός γκολκίπερ των Νέων Αθλητών, Κοντοβάς.

Οι Νέοι Αθλητές πήραν σημαντικό βαθμό από τους πρωτοπόρους στη μάχη που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία, έφθασαν τους 12 και είναι στη μέση της κατάταξης, ενώ οι Μυρμηδόνες διεύρυναν το αήττητο σερί τους.

Σημειώνουμε ότι ο κόουτς Θοδωρής Σκούρας δεν ήταν στο γήπεδο αλλά στο Μεξικό όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα για λίγες ημέρες (!), αλλά ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους παράγοντες των Μυρμηδόνων παρακολουθώντας την εξέλιξη του αγώνα!!!

Νέοι Αθλητές Νίκης: Κοντοβάς, Ιωακειμίδης, Αλεξάνδρου, Σούλα (46’ Γλυκός), Κοκκώνης, Αναγνώστου, Τασιός (80’ Βενέτης), Καρυώτης, Βούλγαρης (55’ Παλάντζας), Κονσταντίν, Σαφαρίκας (55’ Κουσούλης).
Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας (70’ Τσόγκας), Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Χριστέλος, Ζαντιώτης (60’ Βούλγαρης), Τόπας, Κλουκουτάρας, Τίτου, Μακρής, Κομπούρας.

Οι φωτογραφίες από τον παράγοντα του συλλόγου του Πλατάνου, Γιάννη Δεσποτόπουλο:


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…