• 27 Ιανουαρίου, 2024

Ηττήθηκε ο ΓΣΑ, αλλά έδειξε ότι έχει σφυγμό…

Ηττήθηκε ο ΓΣΑ, αλλά έδειξε ότι έχει σφυγμό…

16η αγωνιστική σήμερα και ο ΓΣΑ υποδέχθηκε τον Σαρακηνό. Η βολιώτικη ομάδα πήρε τη νίκη με σκορ 2-3, αλλά βελτιωμένος ο Αλμυρός στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι έχει σφυγμό…

Πρώτη φάση από πλευράς Σαρακηνού μία κεφαλιά του Γιαουπλάρι άουτ, σε εκτέλεση φάουλ του Ζάχου (6′). Από στημένη φάση το γκολ στο 8ο λεπτό: κόρνερ του Καλλιακούδα, κεφαλιά του υψηλόσωμου Μυλωνά στη μικρή περιοχή, μπροστά στην εστία και 0-1 για τους Βολιώτες.

Σε μια ωραία ανάπτυξη του Αλμυρού, ο Κοφινάς σέντραρε και ο Επίσκοπος πήρε την κεφαλιά, δίχως στόχο όμως (19′). Σουτ του Σταματίου εξουδετέρωσε χαμηλά σε κόρνερ ο Κοντογεωργάκης κι ενώ πριν ο Κοφινάς έδιωξε την τελευταία στιγμή προ του Μυλωνά. Μετά την εκτέλεση, ο Μυλωνάς έκανε κεφαλιά και ο πεσμένος Γιαουπλάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ευρισκόμενος μπροστά στην εστία. Στο 28ο λεπτό το 0-2. Φάουλ του Σταματίου χτύπησε στο δεξί κάθετο στο 32′ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, σέντρα-σουτ του Γεωργακόπουλου -που μπήκε αλλαγή μαζί με τον Σιούτη- απέκρουσε ο γκολκίπερ του Σαρακηνού. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΓΣΑ στο 54′: από σέντρα του Τσιάτσιου, ο Επίσκοπος πλάσαρε στην κίνηση, πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος, από καλή θέση στη μικρή περιοχή, αλλά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Από τον Τσιάτσιο ξεκίνησε η φάση της μείωσης του σκορ στο 64ο λεπτό. Ο Αλμυριώτης μεσοεπιθετικός πέρασε τρεις αντιπάλους στη μεγάλη περιοχή, στη γραμμή του άουτ κι έδωσε ασίστ, εκεί όπου ο Γεωργακόπουλος από κοντά σκόραρε. Ο 18χρονος Αγχιαλίτης επιθετικός βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα!

Το 1-3 στο 72′ από τον αρχηγό του Σαρακηνού Γκλαβίνη που ολοκλήρωσε ατομική ενέργεια με ωραίο τελείωμα με το εξωτερικό απέναντι από τον τερματοφύλακα καιτο τελικό 2-3 με πλασέ του Χατζηλιάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 80ό λεπτό.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Κοφινάς, Επίσκοπος (80′ Ρίζος), Χολέβας (46′ Σιούτης), Χατζηλιάδης, Ντόντα, Κρίκης (46′ Γεωργακόπουλος), Μαυρογέννης, Χρόνης (80′ Μούζας), Τσιάτσιος, Καραγεωργόπουλος (85′ Αλιάι).
Σαρακηνός: Κωνσταντίνου, Ζάχος, Γιαμαλής, Τσάνιος, Χατζηεφραιμίδης (70′ Γκαλμπογκίνης), Γιαουπλάρι, Καλλιακούδας (54′ Δημητριάδης), Σταματίου, Γκλαβίνης, Καραγιάννης, Μυλωνάς.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…