• 23 Ιανουαρίου, 2024

Αυτά είπε η Βίκυ Αγγελίδη για το Subito στην εκπομπή Laos Online – Σήμερα Τρίτη λήγει ο διαγωνισμός

Αυτά είπε η Βίκυ Αγγελίδη για το Subito στην εκπομπή Laos Online – Σήμερα Τρίτη λήγει ο διαγωνισμός

Η Βίκυ Αγγελίδη, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και είναι νεοεκλεγείσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας με την παράταξης πλειοψηφίας, ήταν η καλεσμένη που άνοιξε την αυλαία της εκπομπής του «Λαού» που στοχεύει στην παρουσίαση των τοπικών επιχειρήσεων.

Το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, σε ταυτόχρονη μετάδοση σε όλα τα social media του e-almyros.gr, μεταδόθηκε η εκπομπή, με την κα Αγγελίδη να συνομιλεί με την Βιβή Τσιντσίνη.

Αποδίδουμε τα κυριότερα σημεία της συζήτησης: «Παλιότερα σε ηλικία 25 ετών τότε είχα μαγαζί με παιδικά ρούχα, το Kids fashion. Ήταν ωραία χρόνια, ωραίες εποχές, όμως αλλάξαμε καριέρα. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και συνεχίζω ως επιχειρηματίας στην εστίαση εδώ και πέντε χρόνια. Ξεκίνησα με «το Ξύλινο», συνεχίσαμε -μαζί με τον σύζυγό μου Δημήτρη Παπαθανασίου που είναι ο στυλοβάτης- με το Subito, αλλάξαμε τοποθεσία κι εδώ κι ένα χρόνο είμαστε στην κεντρική πλατεία, στην οδό Μιχοπούλου 2. Παράλληλα λειτουργούμε το τμήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη.

«Το Ξύλινο» είναι ανοικτό όλο τον χρόνο. Αυτόν τον χειμώνα από Δευτέρα έως Πέμπτη κλείνουμε στις 3μ.μ., από Παρασκευή και Σαββατοκύριακο κανονικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα έλεγα πως αυτή η καφετέρια είναι η σωτηρία των γονιών καθώς βρίσκεται δίπλα στην παιδική χαρά μέσα στο αισθητικό δάσος Κουρί. Με τη νέα Δημοτική Αρχή γίνονται πολλές προσπάθειες να αλλάξει μορφή το Κουρί, στον φωτισμό κυρίως κι ελπίζουμε μέχρι την άνοιξη να είναι όλα καλύτερα.

Το Subito ήταν μια ιδέα δική μου. Θέλαμε να καλύψουμε την ώρα που θέλει κάποιος να φάει λίγο πιο νωρίς, κάποιος που δεν θέλει ένα βαρύ γεύμα. Έλειπε από την πόλη ένα τέτοιο μαγαζί. Ο πελάτης μπορεί να βρει ροφήματα, τυρόπιτα χωριάτικη, σπανακόπιτα χωριάτικη, πίτσες που τις πουλάμε με το κομμάτι κι έτοιμα σάντουιτς που είναι με φρέσκα υλικά. Από τις 11 και μετά μπορεί να παραγγείλεις το γεύμα, το μεσημεριανό σου, σαλάτα, κλαμπ σάντουιτς, μπέργκερ. Η κουζίνα είναι ανοικτή από τις 11 το πρωί και βγαίνει όλο το μενού».

Για τον νέο χώρο, ακριβώς δίπλα στο Subito, η κα Αγγελίδη επισήμανε: «Θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί, θα ανοίγει για καφεδάκια των πελατών και από τις 11 μπορεί κάποιος να σερβιριστεί φαγητό. Είναι ένας χώρος, ένα δικό μου εγχείρημα, μία ιδέα μου διότι λείπει από τον Αλμυρό αυτό το μεσημεριανό. Υπάρχει κόσμος που έρχεται στην πόλη, υπάρχουν πωλητές, αντιπρόσωποι, εργάτες, εργολάβοι που δεν έχουν κάποια άλλη επιλογή εκτός από το τσιπουράδικο. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα στηριχθεί. Ο καινούργιος αυτός χώρος θα ξεκινήσει να δουλεύει από την Δευτέρα 22/1».

Πρόσθεσε επίσης ότι το Κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη είναι ο μεγαλύτερος χώρος στην Νοτιοδυτική Μαγνησία με χωρητικότητα 1.000 ατόμων που έχει φιλοξενήσει πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις.

Τέλος, η κα Αγγελίδη, εκλεγείσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο με την «Πρωτοβουλία» του κου Δημήτρη Κουρέτα έχει πλέον θέση στην ομάδα εκπροσώπησης της Μαγνησίας στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε και στην ουσία στήριξε τον Αλμυρό, κι εμένα και τον Κώστα Ζαρκάδα που εκλεγήκαμε και την Αθανασία Χατζή που είχε καλή θέση. Είναι ένα μήνυμα ότι ο Αλμυρός θέλει να έχει φωνή, θέλει επιτέλους να ακουστεί. Έχουμε τη διάθεση να κάνουμε ό,τι καλύτερο, είμαστε άτομα δραστήρια, ο Κώστας είναι πολύ κατατοπισμένος στα αγροτικά θέματα και πιστεύω ότι στο τέλος της πενταετίας να έχουμε αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα για τον τόπο μας και την Μαγνησία».

Τα δώρα των εκπομπών του “Λαού” – Πως να τα κερδίσετε

Οι δυο πρώτοι καλεσμένοι στο νέο κύκλο εκπομπών μας, προσφέρουν δώρα για τέσσερις νικητές.

Συγκεκριμένα την Τρίτη το απόγευμα στην εκπομπή μας LaosOnline, που προβάλλεται στις 19:00 από όλα τα social media, η Βίκυ Αγγελίδη, προσφέρει δυο γεύματα αξίας 30 ευρώ, στο νέο χώρο του Subito, στο Subito dinner.

Για να κερδίσετε το δώρο θα πρέπει να κοινοποιήσετε την εκπομπή μας (μπορείτε να βρείτε το βίντεο στη σελίδα μας στο facebook «Λαός της Μαγνησίας) και μ’ αυτόν τον τρόπο να μπείτε στην κλήρωση. Η συμμετοχή μπορεί να γίνει έως και τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην εκπομπή της επόμενης Τρίτης 23/1/2024.

Δυο δώρα προσφέρει και ο αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Γιαννιός, ένα δικό του, το βιβλίο «συζητώντας με τους εφήβους» και μια Καινή διαθήκη. Οι πρώτοι δυο που θα τα ζητήσουν από τα γραφεία μας, μπορούν να τα παραλάβουν, να τα κερδίσουν. (τα γραφεία μας βρίσκονται στην πάροδο Μιχοπούλου, ανάμεσα από τον φούρνο Μπαζή και το χρυσοχοείο των αδερφών Τσιγάνη).


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 30-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 30-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 30…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 29-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 29-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 29…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 28-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 28-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 28…