• 20 Ιανουαρίου, 2024

Νίκη με πέντε γκολ για τις Μικροθήβες

Νίκη με πέντε γκολ για τις Μικροθήβες

Ωραίο παιχνίδι παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου μεταξύ των Μικροθηβών και της β’ ομάδας της Σκιάθου. Ήταν η αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής και η ομάδα του Άρη Γιαννούτσου κέρδισε εύκολα 5-0 πιάνοντας κορυφή στη Γ’ Τοπική.

Από την άλλη, οι νησιώτες παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, με πολλά τρεξίματα και έδειξαν ότι γίνεται καλή δουλειά στις υποδομές του συλλόγου.

Στο 6ο λεπτό η πρώτη ευκαιρία για τις Μικροθήβες όταν σε τετ-α-τετ, ο γκολκίπερ Σεμπλάκου νίκησε τον Τιμπλαλέξη. Τα δύο πρώτα γκολ σημειώθηκαν με κεφαλιές ύστερα από εκτελέσεις κόρνερ. Στο 12′ σκόρερ ο Μπασδάνης σε δημουργία Ρεφουγιάτι και στο 33′ ο Παπαστεργίου σε δημιουργία Σγούρδα. Οι παίκτες που βρήκαν στόχο ήταν χωρίς πίεση στη μικρή περιοχή μπροστά στην εστία.

Ο Ρεφουγιάτι διαίως ζήτησε πέναλτι στη λήξη του πρώτου μέρους, ενώ στο 55′ είχε μοναδική ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι εξ επαφής.

Στο 60′ έγινε το 3-0 με ένα φοβερό τέρμα από τον Σγούρδα. Οι γηπεδούχοι είχαν κερδισμένο φάουλ από πλάγια αριστερά. Ενώ φαινότανε ότι θα γίνει κάποια σέντρα από δεξιοπόδαρο, ο Σγούρδας το εκτέλεσε με το αριστερό περνώντας την μπάλα από την εξωτερική πλευρά του τείχους. Σημειώνουμε πως ο  Σγούρδας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για το επίπεδο του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας, μια σημαντική μονάδα στον χώρο του κέντρου για το σύνολο του Άρη Γιαννούτσου!

Στο 62′ σουτ του Τσομπάι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο, στο 64′ ο Λανάι έπαιξε το “ένα-δύο”, μπήκε δυναμικά στο μεγάλο κουτί… και κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σεμπλάκου. Ο αρχηγός των Μικροθηβών έγραψε από την άσπρη βούλα το 4-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Καραδήμα, σουτ στην κίνηση, ύστερα από ασίστ του Τιμπαλέξη ένα τέταρτο πριν τη λήξη.

Μικροθήβες: Καρλάτης, Κολημήτρας, Ν. Καλέμι (80′ Σταφυλάς), Παπανίκος, Μπασδάνης (80′ Κωστής), Σγούρδας, Ρεφουγιάτι (72′ Κουφαλιδάκης), Λανάι, Παπαστεργίου (72′ Νιφόρος), Καπέσιος (46′ Καραδήμας), Τιμπλαλέξης.
Σκιάθος Β’: Σεμπλάκου, Σινάνι (46′ Μπομπάι), Κανταράκης, Γιόλα, Μυγδαλάκης, Ντάσι, Χαλκιάς, Τσότος, Χίντρι, Τσιάντος, Τσομπάι.

και μερικά πλάνα από το drone του Σάκη Τιμπλαλέξη…


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…