• 13 Ιανουαρίου, 2024

Τέταρτο “διπλό” για τον Αστέρα!

Τέταρτο “διπλό” για τον Αστέρα!

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα του Ριζομύλου πέρασε με σκορ 0-2 από την έδρα του Σαρακηνού και σημείωσε την τέταρτη εκτός έδρας νίκη της!

Στο 34ο και 40ό λεπτό τα γκολ για τον Αστέρα με κεφαλιές από τους Βέργο, Σεφερκόλι σε δημιουργία Γερολυμάτου, Σιαμέτη αντιστοίχως.

Ο Σαρακηνός, όσο το ματς ήταν δίχως τέρματα, είχε μια μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν σουτ του Αραμπατζή απέκρουσε ο Μπαλιού και στο ριμπάουντ αστόχησε από κοντά ο Γιαουπλάρι. Για το σύνολο του Κώστα Τουρσούγκα, καλές στιγμές με σουτ του Χρ. Δαμάσκου και σουτ του Βέργου που απέκρουσε ο Γράντας με τα πόδια στο πρώτο ημίχρονο, κεφαλιά από τη μικρή περιοχή του Χατζηιωάννου και σουτ του Κώστα που βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων στην επανάληψη.

Σαρακηνός: Γράντας, Τσάνιος (46’ Κρανιάς), Ζάχος, Ράπτης (46’ Σιώμος), Γιαμαλής, Γιαουπλάρι (80’ Χατζηεφραιμίδης), Σταματίου, Κατής (20’ Αγγελής), Αραμπατζής, Γκλαβίνης, Μυλωνάς (70’ Δημόπουλος).
Αστέρας: Μπαλιού, Φλώρος, Σιαμέτης, Αχ. Δαμάσκος, Σεφερκόλι, Χριστίδης (72’ Κουτσούκης), Παπαστεργίου (60’ Θεοδώρου), Χρ. Δαμάσκος (55’ Κώστας), Βέργος (72’ Σκεπετάρης), Γερολυμάτος (72’ Πρίντζος).


Σχετικά Άρθρα

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού,…
Τρίποντο βαθμολογικής ανάσας και ψυχολογίας για τον Αίαντα

Τρίποντο βαθμολογικής ανάσας και ψυχολογίας για τον Αίαντα

Ο Αίας έψαχνε μια μεγάλη νίκη για να ρεφάρει την απώλεια από τον Πανιώνιο και την…
Νίκη δια ποδός Χρήστου Δαμάσκου για τον Αστέρα

Νίκη δια ποδός Χρήστου Δαμάσκου για τον Αστέρα

Ο Αστέρας έχει ανέβει στην Α’ Κατηγορία για να μείνει και το αποδεικνύει στο ξεκίνημα του…