• 6 Ιανουαρίου, 2024

Έξι γκολ και δύο αποβολές στο ματς Πρωτεσίλαος-Σκόπελος

Έξι γκολ και δύο αποβολές στο ματς Πρωτεσίλαος-Σκόπελος

Στον πρώτο αγώνα του 2024 για τη Β’ Τοπική, μοναδικό αυτού του διημέρου αφού ήταν εξ αναβολής, η Σκόπελος επιβλήθηκε 4-2 του Πρωτεσιλάου στο γήπεδο της Σούρπης υπό το φως των προβολέων, απόψε Θεοφάνια. Έξι γκολ στην αναμέτρηση στην οποία έγινε ανατροπή στην ανατροπή…

Στο 20ό λεπτό οι νησιώτες προηγήθηκαν 0-1 με εύστοχο πέναλτι του Τσουπαρέλος. Πολύ σύντομα όμως οι παίκτες του Πρωτεσίλαου έφεραν τούμπα το ματς αφού μέσα σε ένα δεκάλεπτο βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Θανάση Παπαδόπουλου. Στο 24’ η ισοφάριση όταν από κεφαλιά-πάσα του Γ. Παπακωνσταντίνου, ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια αριστερά. Στο 30’ το 2-1: ο Ν. Κόρκος εκτέλεσε φάουλ, αμυντικός αντί να διώξει προς τα μπροστά έστειλε την μπάλα με το κεφάλι προς την εστία της ομάδας του κι εκεί επωφελήθηκε ο Παπαδόπουλος.

Η Σκόπελος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, το πρώτο απέκρουσε ο Λεϊμονής στη γραμμή του τέρματος, το άλλο έφυγε άουτ κι έφθασε εν τέλει στο 2-2 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με κεφαλιά του αρχηγού Λίνου Συνοδινού.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-3 στο 63’ με πλασέ στην κίνηση σε σέντρα του Γεωργίου, όντας αμαρκάριστος σε ευνοϊκό σημείο, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι του Πρωτεσιλάου διαμαρτυρήθηκαν έντονα ζητώντας πέναλτι για χέρι αμυντικού.

Οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ του Προβιά στο 73’ και το 2-4 στο 80’ από κοντά ο Μηνάς σε ασίστ του Τσουπαρέλου. Οι Φτελιανοί είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ άουτ του Κωστόπουλου και μια κοντινή άστοχη κεφαλιά.

Από μία αποβολή για κάθε ομάδα, στο 64’ ο Πούρο και στο 67’ ο Παπαδόπουλος, αμφότεροι δέχθηκαν δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πρωτεσίλαος παρέμεινε στους 11 βαθμούς και την 7η θέση, ενώ η Σκόπελος προσπέρασε την ΑΕ 2002 και είναι πλέον πέμπτη με 16, δύο λιγότερους από Δήμητρα-Ατρόμητο, με τη σημείωση ότι οι νησιώτες έχουν άλλον έναν εξ αναβολής αγώνα, εκτός έδρας με τον Διαγόρα.

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Παναγιώτου, Ν. Κόρκος (88’ Βελιάη), Λεϊμονής, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Κωστόπουλος, Γ. Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνου (70’ Τσιούμας), Παπαδόπουλος, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος.
Σκόπελος: Ζάγγος, Πούρο, Χισάι, Παναγιώτου, Σκιαθίτης, Γεωργίου, Συνοδινός, Ζάνη, Μηνάς (81’ Ζευγολάτης), Σένκο Ίρμε (66’ Προβιάς), Τσουπαρέλος (84’ Μελαχροινάκης).


Σχετικά Άρθρα

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα επισκευαστεί το ελικοδρόμιο Σκοπέλου

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα επισκευαστεί το ελικοδρόμιο Σκοπέλου

Ένα  έργο εξαιρετικής σημασίας για την τοπική κοινωνία της Σκοπέλου, το οποίο εκκρεμούσε, μπαίνει  πλέον σε…
Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα το μεσημέρι για την Δήμητρα στο στάδιο της Σκοπέλου, όμως οι παίκτες του…
Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…