• 29 Δεκεμβρίου, 2023

Βίντεο και φωτογραφίες από τη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από τη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ωδείου με τίτλο “Μαγικά Χριστούγεννα”!

Το τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας του Ωδείου με υπεύθυνη καθηγήτρια την Χικάρου Ελευθερία και με την αρωγή της καθηγήτριας πιάνου Τελκή Έφης παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο μουσικοκινητικό δρώμενο με τίτλο ” Ένας Τάρανδος στο σπίτι μου”. Το χριστουγεννιάτικο αυτό παραμύθι πλαισίωσαν τα παιδιά της Προπαιδείας στους ρόλους και στο μεταλλόφωνο καθώς και η κιθαριστική ορχήστρα του Ωδείου υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Μανωλιού.

Η γιορτή συνεχίστηκε με την παρουσία του φωνητικού συνόλου υπό την καθοδήγηση της Μαριάννας Σαμαρτζή με τη συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας με υπεύθυνο τον καθηγητή παραδοσιακών οργάνων Αντώνη Βούλγαρη. Τραγούδησαν οι Αγγελή Μαρία, Μακανίκα Ευανθία, Καπετάνος Γιώργος, Παπαθεοδώρου Κορίνα, Καμπουρίδη Ελευθερία, Θωμαΐδου Καίτη, Τσιγάνη Καλλιόπη, Σκούλτσου Ευδοξία, Φωτοπούλου-Χάλαρη Σοφία. Το τελευταίο μέρος της συναυλίας ανήκε στο ποπ ροκ μουσικό σύνολο υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Πολυμεράκη.

Όλοι οι καθηγητές του Ωδείου έκαναν εξαιρετική δουλειά και συνεισέφεραν σημαντικά στη γιορτή και εκτός από τους προαναφερθέντες, αυτοί ήταν ο Γιάννης Ευστρατιάδης – καθηγητής ντραμς του Ωδείου, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στο βιολί, η Ειρήνη Γεωργίου στο φλάουτο και ο  Ζήσης Γεωργαλιός στο κανονάκι. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Ευφροσύνη Γαρδικλή.

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…