• 29 Δεκεμβρίου, 2023

Βίντεο και φωτογραφίες από τη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από τη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ωδείου με τίτλο “Μαγικά Χριστούγεννα”!

Το τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας του Ωδείου με υπεύθυνη καθηγήτρια την Χικάρου Ελευθερία και με την αρωγή της καθηγήτριας πιάνου Τελκή Έφης παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο μουσικοκινητικό δρώμενο με τίτλο ” Ένας Τάρανδος στο σπίτι μου”. Το χριστουγεννιάτικο αυτό παραμύθι πλαισίωσαν τα παιδιά της Προπαιδείας στους ρόλους και στο μεταλλόφωνο καθώς και η κιθαριστική ορχήστρα του Ωδείου υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Μανωλιού.

Η γιορτή συνεχίστηκε με την παρουσία του φωνητικού συνόλου υπό την καθοδήγηση της Μαριάννας Σαμαρτζή με τη συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας με υπεύθυνο τον καθηγητή παραδοσιακών οργάνων Αντώνη Βούλγαρη. Τραγούδησαν οι Αγγελή Μαρία, Μακανίκα Ευανθία, Καπετάνος Γιώργος, Παπαθεοδώρου Κορίνα, Καμπουρίδη Ελευθερία, Θωμαΐδου Καίτη, Τσιγάνη Καλλιόπη, Σκούλτσου Ευδοξία, Φωτοπούλου-Χάλαρη Σοφία. Το τελευταίο μέρος της συναυλίας ανήκε στο ποπ ροκ μουσικό σύνολο υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Πολυμεράκη.

Όλοι οι καθηγητές του Ωδείου έκαναν εξαιρετική δουλειά και συνεισέφεραν σημαντικά στη γιορτή και εκτός από τους προαναφερθέντες, αυτοί ήταν ο Γιάννης Ευστρατιάδης – καθηγητής ντραμς του Ωδείου, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στο βιολί, η Ειρήνη Γεωργίου στο φλάουτο και ο  Ζήσης Γεωργαλιός στο κανονάκι. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Ευφροσύνη Γαρδικλή.

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Βίντεο και εικόνες από τη γιορτή του αθλητισμού στο Κουρί

Βίντεο και εικόνες από τη γιορτή του αθλητισμού στο Κουρί

Ο 8ος λαϊκός αγώνας δρόμου στο δάσος Κουρί πέρασε στην ιστορία και στέφθηκε με επιτυχία καθώς…
Η Ζ. Μακρή ομιλήτρια για την Παιδεία  σε ημερίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η Ζ. Μακρή ομιλήτρια για την Παιδεία σε ημερίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή τοποθετήθηκε με ομιλία…
2ο Γυμνάσιο Αλμυρού: Καινοτόμες πρακτικές στην εκπαίδευση – Οι εργασίες

2ο Γυμνάσιο Αλμυρού: Καινοτόμες πρακτικές στην εκπαίδευση – Οι εργασίες

Πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 2ου  Γυμνασίου Αλμυρού από την Πέμπτη 23/05/2024 και μέχρι  την Τρίτη 28/05/2024…