• 21 Δεκεμβρίου, 2023

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινουπόλεως, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στο Αρχοντικό στο Δάσος Κουρί. Η Πρόεδρος του συλλόγου, κα Δέσποινα Κακασή, καλωσόρισε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει το νέο δ.σ. για την ανάδειξη του τοπικού πολιτιστικού αποθέματος με τη δημιουργία εργαστηρίων και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Σε κλίμα γιορτινό, χαράς και αισιοδοξίας, σε συνεργασία με την ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου, «Λέσχη Ιστορίας, Λόγου και Τέχνης», η Συγγραφέας-Κοινωνιολόγος, υπεύθυνη της Λέσχης και αντιπρόεδρος του συλλόγου, κα Χρύσα Μαρδάκη, παρουσίασε το θέμα με τίτλο «Η τέχνη της ευτυχίας, φιλοσοφική σύλληψη ή το πνεύμα των Χριστουγέννων;». Το πάντα επίκαιρο θέμα πλαισίωσε με την απαγγελία ποιημάτων και την ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων η εκπαιδευτικός και μέλος του δ.σ. και της Λέσχης κα Ελευθερία Μπουκουβάλα, καθώς και ο εξαιρετικός Νίκος Μεταξιώτης με έκθεση φωτογραφιών του.

Τη γιορτινή συγκέντρωση ολοκλήρωσε η λαχειοφόρος κλήρωση με δώρα που πρόσφεραν με πολλή χαρά η κα Λένα Μπελεγρίνη, η κα Μαρίνα Κοντοστάθη και η κα Χρύσα Μαρδάκη.

Η Πρόεδρος  και το ΔΣ επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τις επιχειρήσεις Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Τσιάπρας Δημήτριος, για την ενίσχυση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων μας, Χατζηκυριάκος-Γκούσιας για την επισκευή των κουφωμάτων του γραφείου μας, καθώς και το βιβλιοπωλείο SYMBOL, για την υλικοτεχνική υποστήριξη καθώς και στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης e-almyros.gr και Λαός του Αλμυρού για την προβολή των δραστηριοτήτων.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 10.00π.μ. θα γίνει ο στολισμός του Δένδρου του Πάρκου από τα παιδιά του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ευξεινούπολης, ενώ οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου θα ολοκληρωθούν με τη συμμετοχή στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση για την υποστήριξη της μικρής Μαρίας και της οικογένειάς της, με τη διάθεση κουπονιών και καρτών από τα μέλη του συλλόγου.

 


Σχετικά Άρθρα

Δράσεις της Λέσχης Ιστορίας Λόγου και Τέχνης στα σχολεία του Δήμου Αλμυρού

Δράσεις της Λέσχης Ιστορίας Λόγου και Τέχνης στα σχολεία του Δήμου Αλμυρού

Η Λέσχη Ιστορίας Λόγου και Τέχνης, που λειτουργεί στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινουπόλεως, με υπεύθυνη…
Παρουσίαση του βιβλίου της Μάρως Θεοδωράκη στο Ωδείο Αλμυρού

Παρουσίαση του βιβλίου της Μάρως Θεοδωράκη στο Ωδείο Αλμυρού

Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στον Αλμυρό. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινουπόλεως, ο…
Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού η Θεά Δήμητρα – Ποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται

Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού η Θεά Δήμητρα – Ποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράνε οι ετοιμασίες για το καρναβάλι της Ευξεινούπολης μιας και έχουμε μπει στην…