• 20 Δεκεμβρίου, 2023

Πρώτη μεταγραφή για την Δήμητρα

Πρώτη μεταγραφή για την Δήμητρα

Η πρώτη μεταγραφή για την Δήμητρα είναι γεγονός κι αφορά έναν ποδοσφαιριστή με αμυντικά χαρακτηριστικά. Ο λόγος για τον Ιάκωβο Λάμπο ο οποίος πήγε το δελτίο του στην ομάδα της Ευξεινούπολης, άρχισε ήδη προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες και με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου σε λίγες ημέρες θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με την πράσινη φανέλα.

Θυμίζουμε ότι η Δήμητρα είναι στο -3 από τη δεύτερη θέση και παίζει …δυνατά για την άνοδο. Μετά τη διακοπή της Β’ Τοπικής για την εορταστική περίοδο, έχει καλό πρόγραμμα μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου που μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να βρεθεί ψηλότερα στην κατάταξη. Η δράση στην κατηγορία επιστρέφει το διήμερο 13-14 Ιανουαρίου με αγώνα Δήμητρα-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, ακολουθεί έξοδος στον Βόλο με τους Νέους Αγίας Άννας, εντός με Σκόπελο κι εκτός με Νέους Αθλητές Νίκης, μία τετράδα αγώνων που τοαπόλυτο των βαθμών θα …τονώσει πολύ το σύνολο του Νίκου Βούλγαρη.


Σχετικά Άρθρα

Χοροεσπερίδα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Χοροεσπερίδα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης διοργανώνει καλοκαιρινή χοροεσπερίδα, την Κυριακή 16 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ευξεινούπολης…
Η κοπή πίτας της Δήμητρας

Η κοπή πίτας της Δήμητρας

Μετά την προπόνηση της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, η μεγάλη οικογένεια της Δήμητρας μαζεύτηκε στο “Αρχοντικό” για…
Η αφίσα της Δήμητρας Ευξεινούπολης

Η αφίσα της Δήμητρας Ευξεινούπολης

Οι ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Ευξεινούπολης πόζαραν για την καθιερωμένη αφίσα της σεζόν στον φωτογραφικό φακό του…