• 14 Δεκεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 14-12-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 14-12-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2023. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Οπαδική βία: «Nυστέρι» σε βάθος χρόνου – Oι χούλιγκανς που βρίσκονται στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

Κοντά σε νέες συλλήψεις φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές για τη δολοφονική επίθεση κατά του 31χρονου αστυνομικού που συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, την ώρα που στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο «καθοδηγητής» αλλά και τα «κεφάλια» των χούλιγκανς. 

Επεισόδια Ρέντη: Σε αιμοκάθαρση υποβάλλεται ο 31χρονος αστυνομικός, δε λειτουργούν ζωτικά όργανα

Σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση υποβάλλεται ο 31χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, μία εβδομάδα μετά τα θλιβερά επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό του 31χρονου, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η υπόθεση Μπελέρη είναι θέμα σεβασμού του κράτους Δικαίου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις Βρυξέλλες, όπου πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων, επανέλαβε τη θέση της Ελλάδας για το ζήτημα του Φρέντι Μπελέρη, τονίζοντας ότι δεν είναι διμερές ζήτημα, αλλά θέμα σεβασμού του Κράτους Δικαίου.

Γιατί ο πολεμος στη Γάζα αποτελεί τεράστιο «αγκάθι» για τον Ζελένσκι

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρίσκεται σε μία περιοδεία που δεν έχει στόχο τη «συλλογή» χρημάτων, ή τουλάχιστον όχι μόνο.

ΗΠΑ: Στο Κογκρέσο ξεκινά επίσημα έρευνα σε βάρος του προέδρου Τζο Μπάιντεν

Στο αμερικανικό Κογκρέσο εγκρίθηκε την Τετάρτη και επισήμως η έναρξη έρευνας ενόψει της παραπομπής σε δίκη και της ενδεχόμενης παύσης από το αξίωμα του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν, με επίκεντρο τις αμφιλεγόμενες δοσοληψίες του 53χρονου γιου του στο εξωτερικό, με τον αρχηγό του κράτους να κάνει λόγο για «πολιτικό ακροβατικό» των αντιπολιτευόμενων Ρεπουμπλικάνων που δεν έχει απολύτως «καμία βάση».

Βουλή: Συνεχίζεται η «μάχη» του προϋπολογισμού, την Κυριακή η ψηφοφορία «ψήφος εμπιστοσύνης»

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στην ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2024.

Αργεντινή: Σοκ από τα σκληρά μέτρα λιτότητας – «Ο λαός θα υποφέρει» λένε πολίτες

Σε απόγνωση έχουν περιέλθει πολλοί Αργεντινοί, αρχίζοντας σήμερα να συνειδητοποιούν πόσο θα επηρεαστούν από τα σκληρά μέτρα λιτότητας και την υποτίμηση του πέσο κατά 50% και πλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος που ανακοίνωσε η νέα κυβέρνηση με στόχο τη σταθεροποίηση της οικονομίας.

Σούπερ μάρκετ: Ανατιμήσεις αλλά με μικρότερο ρυθμό «βλέπουν» για το 2024

Με μικρότερο ρυθμό σε σχέση τον προηγούμενο 1,5 χρόνο έρχονται το τελευταίο δίμηνο στα σούπερ μάρκετ οι ανατιμήσεις σε προϊόντα από τους προμηθευτές, όπως περιέγραψε ο πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας, Αριστοτέλης Παντελιάδης, υπογραμμίζοντας ότι βαίνουμε μεν «προς μία ομαλοποίηση» ωστόσο «οι τιμές δεν θα επιστρέψουν στα επίπεδα που ήταν πριν από δύο χρόνια».

Καταδίωξη μεταναστών και διακινητών εντός της ΑΓΕΤ!

Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθησαν σήμερα το πρωί εντός του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, όπου λιμενικοί και αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο βανάκι και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με μετανάστες και διακινητές που κατευθυνόταν από τις ακτές του Ανατολικού Πηλίου προς Βόλο, μετά από διακριτική παρακολούθηση από την Αστυνομία.

Υποχρεωτικά θα δέχονται πληρωμές με POS άλλοι 35 επαγγελματικοί κλάδοι – Σε ταξί, μεσιτικά γραφεία, συναυλίες και ΙΕΚ

Το σύνθημα «POS παντού» ξεκινά να παίρνει σάρκα και οστά από την αρχή του χρόνου με την προσθήκη άλλων 35 νέων επαγγελματικών κλάδων που θα είναι υποχρεωμένοι να δέχονται πληρωμές με πλαστικό χρήμα.

Τιμολόγια Ρεύματος: Το ενημερωτικό βίντεο του ΥΠΕΝ για την επιλογή χρώματος – Ποιο συμφέρει περισσότερο

Βίντεο για τα νέα έγχρωμα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, με στόχο την διευκόλυνση του καταναλωτικού κοινού στην επιλογή προγράμματος.

Συγκάλυψη! Αρχειοθετήθηκε το έγκλημα στα Τέμπη στην Ελλάδα, διώξεις άσκησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία σε βάρος 23 υπόπτων συμπεριλαμβανομένων 18 δημοσίων υπαλλήλων, για τη διαβόητη Σύμβαση 717, αναδεικνύει τις προβληματικές διαδικασίες με τις οποίες το θέμα διερευνήθηκε από τις ελληνικές δικαστικές αρχές, καθώς η ίδια υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο από τον οικονομικό εισαγγελέα Μπαρδάκη.

Εγκύκλιος του ΕΦΚΑ στρώνει τον δρόμο της κατάργησης εργοσήμου και φέρνει ασφάλιση εργατών γης στο ΙΚΑ

Την πρόθεση κατάργησης του εργόσημου για τους εργάτες γης μαρτυρούν οι κινήσεις του υπουργείου Εργασίας το τελευταίο διάστημα, αφού με όχημα δύο «ρευστές» εγκυκλίους του ΕΦΚΑ, «δοκιμάζονται» οι αντιστάσεις των συντελεστών της αγροτικής παραγωγής απέναντι σε μια γενικευμένη μετάβαση στο καθεστώς του ΙΚΑ.

Δημοσιονομική πειθαρχία και ακριβός δανεισμός δυσκολεύουν πληρωμές

Στενεύουν µήνα µε το µήνα τα περιθώρια στη διαχείριση των δηµοσίων δαπανών και επιστρέφει το άγχος στις πληρωµές, ακόµα και για υποχρεώσεις που βασίζονται σε κοινοτικούς πόρους.

Νέο οικολογικό σχήμα για κτηνοτρόφους δίνει ενίσχυση 10 ευρώ το στρέμμα

Με την τροποποίηση του οικολογικού σχήματος Π1-31.5 «Βελτίωση αγροδασικών οικοσυστημάτων, πλούσιων σε στοιχεία του τοπίου» δίνεται η δυνατότητα να ενταχθούν και οι κτηνοτρόφοι για να μπορέσουν να πάρουν ενίσχυση 10 ευρώ το στρέμμα.

Ενεργοποίηση ψηφισθέντων διατάξεων για τους αλιείς της Αλοννήσου ζητά ο Χρ. Μπουκώρος

Βραβείο ποίησης για μαθήτρια του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου 31-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 31-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 31…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 30-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 30-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 30…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 29-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 29-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 29…