• 10 Δεκεμβρίου, 2023

Άργησε να ξεκλειδώσει την άμυνα αλλά καθαρό 2-0 για τον Πύρασο / εικόνες

Άργησε να ξεκλειδώσει την άμυνα αλλά καθαρό 2-0 για τον Πύρασο / εικόνες

Στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, ο Πύρασος ήταν σαφώς καλύτερος του Αλμυρού και κέρδισε 2-0. Για εβδομήντα λεπτά οι Αγχιαλίτες χάναν τις ευκαιρίες, μετά σκόραραν με τους Θεοδωρόπουλο, Αγιασιώτη κι επέστρεψαν στις νίκες.

Αμυντικά έπαιξε ο ΓΣΑ, άντεχε στην πίεση των γηπεδούχων αλλά ίσως η αναγκαστική αλλαγή του τραυματία Χατζηλιάδη να έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του ματς.

Πρώτη τελική στο 3ο λεπτό, σουτ του Ροτζέριο περίπου από το ύψος του πέναλτι που πέρασε άουτ.

Στο 11′ ο Νάστας πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με σουτ από το κέντρο αλλά στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Καραγιώργος ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά άστοχα, ακόμη καλύτερη όταν από το ίδιο σημείο δεν έπιασε καλά το σουτ ενώ ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης.

Στο 33′ σε σέντρα του Αραπίτσα, προβολή του Λάμπου πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο, τρία λεπτά αργότερα ο Κοντογεωργάκης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Καραγιώργο.

Στο 40′ ο Αραπίτσας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από τον Κοντογεωργάκη και ο Κρίκης έδιωξε πριν επωφεληθεί παίκτης του Πυράσου. Στην επόμενη επίθεση ο Τσιότρας έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με κατεύθυνση προς την εστία, ο Ντόντα έβαλε το πόδι του και παραχώρησε κόρνερ.

Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, πρώτα με σουτ του Ρακή που απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης και έπειτα με σουτ του Λάμπου που σταμάτησε σε σώμα αμυνομένου.

Στο 1ο λεπτό του β’ μέρους, ο Κοντογεωργάκης έβγαλε δύσκολα κεφαλιά του Αραπίτσα σε κόρνερ.

Στο 51′ ο Αλμυρός ξεδίπλωσε αντεπίθεση, από προσπάθεια του Μακρή, ο Ζαφειρίου έκανε ωραίο σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Ράπτης. Αυτή ήταν η μοναδική του ευκαιρία στον αγώνα, μαζί με το σουτ από το κέντρο που προαναφέραμε.

Καλή στιγμή αργότερα για τους Αγχιαλίτες με τον Γκαραβέλα, ο ίδιος αστόχησε με καλές προϋποθέσεις στο 60ό λεπτό. Κλασική φάση με τον Αλαμάνη σε τετ-α-τετ, είχε κακό τελείωμα πάνω στον γκολκίπερ του Αλμυρού.

Ο Χατζηλιάδης υπέστη θλάση και έγινε αλλαγή και ο Πύρασος έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του ΓΣΑ στο 70′: καλοεκτελεσμένο φάουλ του Αραπίτσα, στο πίσω δοκάρι ο Ρακής έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε από κοντά με προβολή ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο πρώην μέσος του Αλμυρού.

Καλή ευκαιρία με γυριστή κεφαλιά του Μιχόπουλου λίγο άουτ στο 75′. Τελικά, η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη καθάρισε τη νίκη όταν στο 83′ σκόραρε ο Αγιασιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο.

Πρώτη συμμετοχή για τον Γιώργο Μούζα στο πρωτάθλημα, ενώ σημειώνουμε πως ο ΓΣΑ τελείωσε το ματς με επτά Αλμυριώτες, έπαιξαν όλοι οι μικροί στο σημερινό παιχνίδι!

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Κατσιγιάννης (78′ Νίνος), Μιχόπουλος, Ρακής, Τσιότρας (46′ Αγιασιώτης), Γ. Θεοδωρόπουλος, Ροτζέριο,  Καραγιώργος (59′ Αλαμάνης), Αραπίτσας (78′ Μαντζαβίνος), Γκαραβέλας (66′ Παπαδόπουλος).
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Κρίκης, Γιαννακόπουλος, Ντόντα, Χατζηλιάδης (66′ Επίσκοπος), Σώκος, Μακρής, Μαυρογέννης, Νάστας (78′ Μούζας), Ζαφειρίου, Τσιάτσιος.


Σχετικά Άρθρα

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Σούρπης συγχαίρει τους μαθητές και…
Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Μαγνησίας -τον Ιούλιο του 2023- που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα…
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των μηρυκαστικών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των…

Τιμητικές πλακέτες στους κτηνιάτρους που επιστρατεύθηκαν και εξορμούν σε όλη τη Θεσσαλία, ιχνηλατώντας όλα τα ζώα,…