• 8 Δεκεμβρίου, 2023

Νέα φώτα στο γήπεδο της Σούρπης

Νέα φώτα στο γήπεδο της Σούρπης

Ο σαββατιάτικος αγώνας του Αίαντα με τη Σκιάθο θα είναι βραδινός και θα γίνει στο γήπεδο της Σούρπης. Για να μην ξεσπιτωθεί όμως η κιτρινόμαυρη ομάδα, ο πρόεδρος του συλλόγου και της τοπικής κοινότητας Χρήστος Κωστούλας πλήρωσε από την τσέπη του ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να αντικαταστήσει τα καμμένα φώτα.

«Τις τελευταίες ημέρες μπήκαν 12 καινούργιες λάμπες στους στύλους του γηπέδου Σούρπης, ενώ παράλληλα αποκαταστάθηκαν ζημιές σε αυτές που λειτουργούσαν και αλλάχθηκαν καμμένες ασφάλειες. Έτσι, από τα 36 φώτα στο γήπεδο λειτουργούν τα 34 και το φως είναι επαρκές για να διεξαχθεί ένας βραδινός αγώνας. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας για απογευματινές προπονήσεις ή φιλικά το καλοκαίρι τις βραδινές ώρες που δεν θα έχει πολλή ζέστη. Επίσης, το γήπεδο της Σούρπης είναι πλέον το μοναδικό στον Δήμο Αλμυρού με έντονο φως κατάλληλο για παιχνίδια όταν πέφτει το σκοτάδι».

Υπενθυμίζουμε πως ο περσινός αγώνας Μυρμηδόνες-Σκόπελος είναι πραγματοποιηθεί στη Νέα Αγχίαλο, ενώ ο φετινός Πρωτεσίλαος-Σκόπελος –που εν τέλει αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών- είχε οριστεί για το γήπεδο Καναλίων.

«Απ’ ό,τι έχω δει στα άλλα γήπεδα, αυτό της Σούρπης τώρα δεν έχει καμία σχέση. Στο Στεφανοβίκειο υπάρχουν 18 φώτα για ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο και στο δικό μας είναι τα διπλάσια» πρόσθεσε ο κος Κωστούλας. Ερωτηθείς για την κατασκευή της κερκίδας, είπε πως ολοκληρώνεται, ίσως το Σάββατο πέσει το μπετόν για το τελευταίο σκαλοπάτι.

 


Σχετικά Άρθρα

Δημήτρης Τσούκας, ο πρωτοπόρος του αθλητισμού στη Σούρπη

Δημήτρης Τσούκας, ο πρωτοπόρος του αθλητισμού στη Σούρπη

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ Το 1970 ο Αίαντας Σούρπης έχει ήδη διαλυθεί ως μη ενεργό σωματείο…
Θετικά μηνύματα από την ακαδημία του Αίαντα Σούρπης

Θετικά μηνύματα από την ακαδημία του Αίαντα Σούρπης

Με το παιχνίδι Αίαντας Σούρπης-Σαρακηνός Βόλου 3-3 συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα…
Η κοπή πίτας του Αίαντα

Η κοπή πίτας του Αίαντα

Χαρούμενο Σάββατο για τον Αίαντα αφού το απόγευμα κέρδισε 4-1 τον Τοξότη με μια εξαιρετική εμφάνιση…