• 7 Δεκεμβρίου, 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο για Άνω Μαυρόλοφο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο για Άνω Μαυρόλοφο

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ανακοινώθηκαν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικό τμήμα του Δήμου Αλμυρού:

Προσωρινή διακοπή ενός ρεύματος κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Αλμυρού-Φαρσάλων πριν από οικισμό Άνω Μαυρολόφου-Μαγνησίας και σε μήκος 5.700m (έως υποσταθμό Ευξ/πολης), από 11.12.2023 έως 29.02.2024 και κατά τις ώρες 07:00 έως 17:00, λόγω εργασιών για την κατασκευή αποκλειστικού δικτύου μέσης τάσης δύο γραμμών, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κυκλοφορία των οχημάτων, θα γίνεται εναλλάξ από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας. Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα δίνεται ξανά στην κυκλοφορία, θα τοποθετείται κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση. Θα παραμένει σήμανση περίφραξης με πλέγμα εργοταξίου για τα τμήματα του έργου σε αναμονή αποκλειστικά εκτός του οδοστρώματος.


Σχετικά Άρθρα

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…
Χατζηιερεμίας Ελ. Συντηρητικοί: «Η βάση των Ελλήνων είναι ο συντηρητισμός, να δούμε τις αξίες, τις αρχές, τις παραδόσεις μας»

Χατζηιερεμίας Ελ. Συντηρητικοί: «Η βάση των Ελλήνων είναι ο συντηρητισμός, να δούμε τις αξίες, τις αρχές,…

Συνέντευξη με τον Ελευθέριο Χατζηιερεμία, αρχηγό του κόμματος «Συντηρητικοί» με καταγωγή από τον Μαυρόλοφο Ιδιαίτερο χαρακτήρα…