• 6 Δεκεμβρίου, 2023

Δύο γκολ ο Γάρος, χαμένο πέναλτι για τον ΓΣΑ …και στην επόμενη φάση ο Ρήγας

Δύο γκολ ο Γάρος, χαμένο πέναλτι για τον ΓΣΑ …και στην επόμενη φάση ο Ρήγας

Δύο ομάδες με συνολικά 17 κύπελλα στην τροπαιοθήκη τους αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 6/12 για τη φάση των “16” του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Ο Ρήγας Φεραίος πανηγύρισε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, με σκορ 1-2 στο στάδιο του Αλμυρού. Το σύνολο του Λάκη Μπακάλη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε γκολ του Δημήτρη Γάρου αλλά ο ΓΣΑ μείωσε νωρίς στην επανάληψη και είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως ο Ζαφειρίου αστόχησε σε πέναλτι. Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα…

Νωρίς το 0-1 στο 6ο λεπτό με πλασέ του Γάρου σε τετ-α-τετ ύστερα από φοβερή κάθετη πάσα του Γοδενόπουλου. Λίγο αργότερα μια καλή ευκαιρία με τον Τσιακίρη. Ο ΓΣΑ απείλησε με μια προσωπική ενέργεια του Μακρή που απέφυγε δύο αντιπάλους αλλά δεν είχε καλό τελείωμα (21′). Πολύ καλή φάση για τους γηπεδούχους στο 36′: ο Σιούτης παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά και ο Ζαφειρίου σουτ στην κίνηση από ευνοϊκό σημείο που πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

Ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε χαμηλά σε κόρνερ σουτ του Άλμπα εκτός περιοχής (40′). Πριν βγει το ημίχρονο οι Βελεστινλιώτες έφθασαν στο 0-2. Ο Σπαθής έκανε μακρινό φάουλ στην καρδιά της άμυνας και ο Γάρος με σεντερφορίσια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα λίγο μετά ο Χριστοφορίδης θέλησε να βάλει ένα εντυπωσιακό γκολ από πολύ μακριά βλέποντας τον γκολκίπερ του Αλμυρού μακριά από την εστία, όμως η μπάλα πήρε φάλτσο κι έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη το ματς πήρε …διαφορετική τροπή αφού ο Αλμυρός μείωσε πολύ νωρίς. Στο 4ο λεπτό, ο Νάστας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια με ωραία σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο Χατζηλιάδης σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

Στο 54′ ο Τσιάτσιος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Αποστολίδη. Το εκτέλεσε ο Ζαφειρίου στέλνοντας την μπάλα ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 57′ σε καλή θέση ο Τσιακίρης αλλά το τελείωμα χλιαρό, μπλόκαρε ο Κοντογεωργάκης, στο 64′ ο Γάρος σούταρε άουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Καλή στιγμή με σουτ του Μακρή από δύσκολη θέση που πέρασε άουτ για τους γηπεδούχους και κλασική φάση στο 75′. Από δυνατό βολέ του Κοντογεωργάκη, ο Τσιάτσιος βγήκε τετ-α-τετ από πλάγια θέση, σούταρε και η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο. Μεγάλη φάση και για τον Ρήγα στο 80′ καθώς ο Πατσής βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε ψηλά, εκεί που ο Κοντογεωργάκης καπάκωσε την μπάλα.

Παίχθηκαν 5 λεπτά καθυστερήσεων χωρίς να αλλάξει κάτι, ο ΓΣΑ έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, ενώ ο Ρήγας θα παίξει προημιτελικό στη Ν. Αγχίαλο με αντίπαλο τον Πύρασο.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Κρίκης (81′ Επίσκοπος), Γιαννακόπουλος, Ντόντα (46′ Μαυρογέννης), Χατζηλιάδης, Σώκος, Μακρής, Σιούτης, Νάστας, Ζαφειρίου, Τσιάτσιος.
Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Βλιώρας, Σπαθής, Γκάγκας, Π. Αποστολίδης, Γάρος (72′ Χαλιμούρδας), Αλεξίου, Χριστοφορίδης, Άλμπα (72′ Βαϊόπουλος), Τσιακίρης (72′ Πατσής-90’+1′ Mαλούση).


Σχετικά Άρθρα

40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ

40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ

Με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου…
Στα σκαριά ημερήσιες κρουαζιέρες πολιτισμού και αξιοποίηση του Δυτικού Παγασητικού

Στα σκαριά ημερήσιες κρουαζιέρες πολιτισμού και αξιοποίηση του Δυτικού Παγασητικού

Πανεπιστήμιο και Δήμοι εξετάζουν τη δημιουργία διαδημοτικής θαλάσσιας συγκοινωνίας τύπου «hop on – hop off» –…
Οι Αστυνομικοί γιόρτασαν την Αγία Μεγαλομάρτυρα Ειρήνη

Οι Αστυνομικοί γιόρτασαν την Αγία Μεγαλομάρτυρα Ειρήνη

Το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου, οι αστυνομικοί του τμήματος Αλμυρού, και πολίτες, τίμησαν τη μνήμη…