• 25 Νοεμβρίου, 2023

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα βόλεϊ ΓΣΑ-Νίκη

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα βόλεϊ ΓΣΑ-Νίκη

Δεν ευχαριστήθηκαν τον σημερινό αγώνα όσο θα το ήθελαν τα κορίτσια του ΓΣΑ καθώς πήραν λίγους πόντους, ήττα 0-3 σετ από τη Νίκη Βόλου στο κλειστό του Αλμυρού για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Στο πρώτο σετ, στους πρώτους εννιά πόντους που παίχθηκαν ο ΓΣΑ πήρε μόνο έναν με την Θεοδωράκη και έτσι το σκορ διαμορφώθηκε 1-8. Η Τσιάτσιου έσπασε το αρνητικό σερί, οι γηπεδούχες μείωσαν σε 4-10, η Νίκη πήρε πέντε πόντους στη σειρά, το σκορ έγινε 7-19 και 7-23, το σετ έληξε 9-25.

Στο δεύτερο σετ, μετά το 0-2, οι παίκτριες του Λευτέρη Τιρτιράκη ισοφάρισαν αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, 2-5 και 4-5 με πόντο της Γουργιώτη, ακολούθησε σερί 0-7 με την Μανιακάκη στο σερβίς για τη Νίκη (4-12). Η διαφορά κυμάνθηκε από τους έξι (6-12) έως τους δεκατέσσερις πόντους (8-22). Το σετ έκλεισε με 11-25.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Αλμυρού προηγήθηκε 2-0, αμέσως ισοφάρισε αυτή της Νέας Ιωνίας και προσπέρασε στο σκορ φθάνοντας στο 2-6, αργότερα 5-12 και μετά η Νίκη πήρε 13 σερί πόντους! Το σετ με 6-25 και τον αγώνα με 0-3.

Για τον ΓΣΑ: Χατζηκυριάκου (λ), Ευθυμίου, Θωμαΐδη, Τσιάτσιου, Νάντζιου, Θεοδωράκη (αρχ.), Τόπα, Μούζα, Γουργιώτη, Αράπη, Χαντζή, Τιρτιράκη (λ).
Για την Νίκη Βόλου: Κουφογεώργου, Πολυζώη, Πίσσα, Χιντζίδου, Μπαζιώτη (λ), Μουραντιάν (λ-αρχ.), Μερκονιάν, Μέλλιου, Μανικάκη, Κεφαλά, Ευαγγελινού, Τρίπυλα.


Σχετικά Άρθρα

Διάκριση για τους αδερφούς Παρίση!

Διάκριση για τους αδερφούς Παρίση!

Η Νίκη Βόλου διοργάνωσε αγώνες το προηγούμενο Σάββατο για μικρούς σε ηλικία αθλητές του στίβου. Η…
Ενισχυμένος ο ΓΣΑ στη συνέχεια, εντός έδρας τα Θεοφάνια

Ενισχυμένος ο ΓΣΑ στη συνέχεια, εντός έδρας τα Θεοφάνια

Ανήμερα των Θεοφανίων, τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του ΓΣΑ θα βρεθούν στο γήπεδο για αγώνα…
Κρατάει το 3ο σετ που πάλεψε δυνατά ο ΓΣΑ! Εικόνες από τον αγώνα ΓΣΑ-Φοίβος

Κρατάει το 3ο σετ που πάλεψε δυνατά ο ΓΣΑ! Εικόνες από τον αγώνα ΓΣΑ-Φοίβος

Περισσότερους πόντους από κάθε άλλο παιχνίδι πήραν σήμερα τα νεαρά κορίτσια του Λευτέρη Τιρτιράκη. Ηττήθηκαν εντός…