• 22 Νοεμβρίου, 2023

Πρόκριση για Αγία Άννα στη Σούρπη σε ματς τριών ωρών!

Πρόκριση για Αγία Άννα στη Σούρπη σε ματς τριών ωρών!

Αγώνας Κυπέλλου σήμερα στη Σούρπη που άρχισε στις 14:48 και τελείωσε στις 17:37. Η Αγία Άννα πήρε την πρρόκριση στα πέναλτι αφού η κανονική διάρκεια έληξε 1-1 και η παράταση 2-2.

Νωρίς το γκολ από τον Αίαντα, στο 3ο λεπτό. Ο Μακανίκας κυνήγησε μια φάση που έμοιαζε χαμένη κι έκανε παράλληλο με την εστία γύρισμα, εκεί όπου ο επερχόμενος Δημητρίου σαν σε προπόνηση έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Σε μια παραπλήσια φάση στο 26′, οι αμυντικοί της γηπεδούχου ομάδας πρόλαβαν κι έδιωξαν πριν σκοράρει ο Παπαδημητρίου, επικίνδυνη σέντρα σουτ του Κορέτα έφυγε άουτ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 51′ ο Φαράντος με τάκλιν πήρε την …μπουκιά από το στόμα του Αργύρη διώχνοντας σε κόρνερ την ύστατη στιγμή πριν σουτάρει. Μετά την εκτέλεση ο Στεργιόπουλος είχε καρφωτή κεφαλιά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκόγκος σε νέο κόρνερ πέφτοντας με το ένα χέρι. Ωραία σέντρα από τη γωνία, ξανά ο ίδιος παίκτης της Αγίας Άννας νίκησε άπαντες στον αέρα και ξανά του αρνήθηκε το γκολ ο γκολκίπερ του Αίαντα με σταθερή λαβή στην μπάλα.

Στο 70ό λεπτό από έξυπνη μεταβίβαση του Αργύρη, ο Τσελεπής σούταρε με τη μία μέσα στη μεγάλη περιοχή, από ευνοϊκό σημείο, αλλά δεν ανησύχησε ο Γκόγκος, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα δίπλα από το αριστερό κάθετο.

Η Αγία Άννα που πίεσε πολύ στην επανάληψη, έφθασε στην ισοφάριση στο 83′: ο Αργύρης εκτέλεσε φάουλ,  απέκρουσε ασταθώς ο Γκόγκος διότι έσκασε η μπάλα μπροστά του, ο Χειλάς από κοντά στη φάση, ξαναέδιωξε ο τερματοφύλακας και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα χτυπώντας πάνω στον Νικογιάννη.

Στις καθυστερήσεις ο Κομπούρας πήρε κεφαλιά από καλή θέση αλλά χτύπησε στο έδαφος και μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, μετά στα απέναντι καρέ, σουτ του Κορέτα από δύσκολη, πολύ πλάγια θέση, έφυγε άουτ. Ο ρέφερι Κούστας κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεις, δεν άλλαξε κάτι και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στα πρώτα λεπτά ο Αίας ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυνομένου στην περιοχή και στην εξέλιξη της φάσης ο Κούστας σφύριξε φάουλ υπέρ της ομάδας της Σούρπης. Στη διακοπή συνομίλησε με τον α’ βοηθό και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες της Αγίας Άννας. Στο 97′ ο Δημητρίου μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ κάνοντας το 2-1.

Μία καλη στιγμή με άστοχο σουτ του Κορέτα, άλλη μία όταν το κόρνερ του Κόλα χτύπησε στη μικρή περιοχή αλλά πέρασε απ’ όλους.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του β μέρους της παράτασης ο Ντούρας βγήκε σε τετ-α-τετ κι έχασε μοναδική ευκαιρία για τρίτο τέρμα αφού πλάσαρε χαμηλά και μπλόκαρε ο Αϊντίνι.

Κι αφού δεν έγινε το 3-1, είχαμε το 2-2 με γκολ του Κωτούλα στο 108′. Είχε μπει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στη μικρή διακοπή μεταξύ των δύο μερών του ημιώρου.

Διαμαρτυρίες για πέναλτι από πλευράς Αγίας Άννας σε μαρκάρισμα στον Παπαδημητρίου, διαμαρτυρίες του Αίαντα για πέναλτι στο 118′ για χέρι αμυνομένου.

Στα πέναλτι, οι 9 πρώτοι παίκτες ευστόχησαν και ο Φαράντος έχασε το τελευταίο, σούταρε άουτ κι ενώ ο γκολκίπερ είχε πέσει από την άλλη πλευρά. Κατά σειρά: Αργύρης γκολ 0-1, Δημητρίου γκολ 1-1, Κόλα γκολ1-2, Ντούρας γκολ 2-2, Χολέβας γκολ 2-3, Καρράς γκολ 3-3, Χειλάς γκολ 3-4, Ξηροκώστας γκολ 4-4, Παπαδημητρίου γκολ 4-5, Φαράντος άουτ.

Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Θυμιόπουλος (54′ Βούλγαρης), Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Κατσαβριάς (78′ Κομπούρας), Φαράντος, Καρράς, Μακανίκας (54′ Νικογιάννης), Δημητρίου, Ντούρας.
Αγία Άννα: Αϊντίνι, Μπούτλας (75′ Νταβλαμάνος), Παπαδήμος, Χολέβας, Στεργιόπουλος, Βέργος (64′ Χειλάς), Κορέτα (105′ Σιμιτσής), Αργύρης, Κόλα, Τσελεπής (105′ Κωτούλας), Παπαδημητρίου.


Σχετικά Άρθρα

Νέα ημερομηνία για τους ημιτελικούς Κυπέλλου

Νέα ημερομηνία για τους ημιτελικούς Κυπέλλου

Λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, η ΕΠΣΘ…
Δημήτρης Τσούκας, ο πρωτοπόρος του αθλητισμού στη Σούρπη

Δημήτρης Τσούκας, ο πρωτοπόρος του αθλητισμού στη Σούρπη

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ Το 1970 ο Αίαντας Σούρπης έχει ήδη διαλυθεί ως μη ενεργό σωματείο…
Θετικά μηνύματα από την ακαδημία του Αίαντα Σούρπης

Θετικά μηνύματα από την ακαδημία του Αίαντα Σούρπης

Με το παιχνίδι Αίαντας Σούρπης-Σαρακηνός Βόλου 3-3 συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα…