• 20 Νοεμβρίου, 2023

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Almyros Football Arena – Δηλώσεις και φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Almyros Football Arena – Δηλώσεις και φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μιχάλη Ανδρωνά και του Θοδωρή Σκούρα και παρευρέθηκαν στην τελετή εγκαινίων του αθλητικού χώρου-ακαδημίας ποδοσφαίρου Almyros Football Arena.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου και την τίμησαν γονείς των μικρών αθλητών, παράγοντες του αθλητικού κόσμου της περιοχής μας, εκπρόσωποι ομάδων, φίλοι και συγγενείς των δύο αγαπητών προπονητών-ιδιοκτητών. Μεταξύ των άλλων, ξεχωρίσαμε την παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κου Πέτρου Θωμαΐδη και του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κου Ιωάννη Ντόκου.

Οι πατέρες Ευστάθιος Βαρβαρέλης και Γεώργιος Γιαννιός τέλεσαν τον Αγιασμό κι ακολούθως οι δύο ιδιοκτήτες της ακαδημίας απηύθυναν τον χαιρετισμό τους.

Ο Θοδωρής Σκούρας είπε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που μας τιμάται με την παρουσία σας. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμένα και τον Μιχάλη, ένα όνειρο ζωής παίρνει σάρκα και οστά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις την λαχτάρα των νεαρών αθλητών να έρθουν για προπόνηση. Στόχος της ακαδημίας μας είναι και θα είναι η παροχή υπηρεσιών με γνώμονα την ποδοσφαιρική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Προτεραιότητα στην ακαδημία μας έχουν τα παιδιά. Η διαμόρφωση του χαρακτήρα τους  αποτελεί το μεγάλο μας στοίχημα και όταν αυτό επιτυγχάνεται σε συνάρτηση με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη, τότε θεωρούμε πως το έργο μας έχει επιτευχθεί».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Ανδρωνάς ευχαρίστησε όλους όσοι δούλεψαν για να αλλάξει μορφή ο χώρος και ιδιαιτέρως κάποιους εθελοντές που βοήθησαν αφιλοκερδώς. Επισήμανε πως «διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία, έχουμε αφιερώσει αμέτρητες ώρες δουλειάς για να στήσουμε αυτή τη νέα ακαδημία κι ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας από την πρώτη στιγμή. Έχουμε όρεξη για να φθάσουμε την ακαδημία όσοι πιο ψηλά γίνεται, να λειτουργούμε σε επαγγελματικά πρότυπα και μέρα με τη μέρα θα συνεχίσουμε τις εργασίες για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων».

Επίσης ευχαρίστησε τους προπονητές Γιάννη Μπίκο και Αλέξανδρο Αραπίτσα οι οποίοι ανήκουν στο προπονητικό επιτελείο της Almyros Football Arena και τις ομάδες Μυρμηδόνες, Δήμητρα με τις οποίες υπάρχει συνεργασία και τα παιδιά της ακαδημίας συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ με τις φανέλες τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες μας, δεν έλειπε ο πλούσιος μπουφές και η εκδήλωση  κράτησε με πολλή κουβέντα, ποδοσφαιρική συζήτηση, φαγητό και μουσική μέχρι αργά!


Σχετικά Άρθρα

ΑΣΙΛ, μία οργανωμένη ακαδημία από την ηρωοτόκο Λύση – Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Καΐλη στην Almyros Football Arena

ΑΣΙΛ, μία οργανωμένη ακαδημία από την ηρωοτόκο Λύση – Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Καΐλη στην…

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε στον “Λαό” του Σαββάτου 22 Ιουνίου. Με τον Γιώργο Καΐλη, τον πρόεδρο…
Φιλικοί αγώνες κι αδελφοποίηση της Almyros Football Arena με τον κυπριακό σύλλογο ΑΣΙΛ

Φιλικοί αγώνες κι αδελφοποίηση της Almyros Football Arena με τον κυπριακό σύλλογο ΑΣΙΛ

Ξεχωριστή ημέρα για την ακαδημία Almyros Football Arena θα είναι η Παρασκευή 14 Ιουνίου καθώς θα…
Εποχή Ανδρωνά στον ΓΣΑ! Βίντεο με δηλώσεις Λεωνίδα Κωτούλα-Μιχάλη Ανδρωνά

Εποχή Ανδρωνά στον ΓΣΑ! Βίντεο με δηλώσεις Λεωνίδα Κωτούλα-Μιχάλη Ανδρωνά

Η τεχνική ηγεσία του ΓΣΑ επιστρέφει σε αλμυριώτικα χέρια ύστερα από αρκετά χρόνια. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς…