• 19 Νοεμβρίου, 2023

Σκόραραν αρκετά οι Τιτάνες αλλά δέχθηκαν περισσότερους πόντους….

Σκόραραν αρκετά οι Τιτάνες αλλά δέχθηκαν περισσότερους πόντους….

Οι Τιτάνες βελτιωμένοι για ακόμη μία αγωνιστική, ήταν ανταγωνιστικοί αλλά δεν έφθανε αυτό για την πρώτη τους επιτυχία. Το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» του Βόλου, ηττήθηκαν με σκορ 86-73 από τον Ίωνα.

Η ομάδα του Θανάση Φλεβάρη σκόραρε αρκετά, 73 πόντους, αλλά στην άμυνα δέχθηκε πολλά καλάθια. Μάλιστα όταν άνοιξε η διαφορά στη δεύτερη περίοδο, οι Βολιώτες πέτυχαν αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό εκμεταλλευόμενοι λάθη των παικτών των Τιτάνων. Μετά ισορρόπησε το παιχνίδι, η διαφορά έπεσε μέχρι τους 9 πόντους στο 35ο λεπτό και το τελικό σκορ αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης.

Για τους Τιτάνες, ντεμπούτο έκανε ο Βαγγέλης Συλεόπουλος, ένας έμπειρος αθλητής ο οποίος ενσωματώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα. Πλέον οι “ερυθρόλευκοι” θα ψάξουν το ροζ φύλλο στα επόμενα ματς που είναι δύο στη σειρά εντός έδρας, με το Πολυαθλητικό Τρικάλων και την Ελασσόνα.

Δεκάλεπτα: 13-11, 38-27, 64-47, 86-73.
Ίωνας Βόλου (Τσαβές): Μαναρίδης, Καλογερόπουλος 11, Κορτέσης, Παλάσκας 3, Μαστέλλος 15 (3), Μαντζουράνης 15, Γιαννιώτης 16 (3), Ευθυμίου 12, Χατζόπουλος 7 (1), Λουκίδης 4, Αγάλου 3, Αστυπαλιώτης.|
Τιτάνες Αλμυρού (Φλεβάρης) : Κολοκύθας 15 (1), Συλεόπουλος, Κοντάκης 2, Βουλτσίδης 5, Χρυσόπουλος, Κουτσονοβάκης 14, Γαλανάκης, Συνάζος 4, Μητρουλάς 23 (5), Κοψιαλής 11 (3).


Σχετικά Άρθρα

Φωτογραφίες από τον αγώνα Τιτάνες-Ανόρθωση

Φωτογραφίες από τον αγώνα Τιτάνες-Ανόρθωση

Για την τελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ, οι Τιτάνες ηττήθηκαν 55-90 από την Ανόρθωση στο κλειστό…
Ιστορικό πρώτο ροζ φύλλο για τους Τιτάνες!

Ιστορικό πρώτο ροζ φύλλο για τους Τιτάνες!

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου οι Τιτάνες έγραψαν ιστορία καθώς πήραν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην…
H καλύτερη εμφάνιση των Τιτάνων δεν έφθανε…

H καλύτερη εμφάνιση των Τιτάνων δεν έφθανε…

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση για τους Τιτάνες δεν έφθανε για την πρώτη νίκη στην Α1 ΕΣΚΑΘ…