• 19 Νοεμβρίου, 2023

Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Ο Πύρασος άφησε δύο βαθμούς στο βοηθητικό του ΕΑΚ μένοντας στο 0-0 με τον Τοξότη και χάνοντας έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου είχε αρκετές φάσεις κυρίως στο α’ ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο Τοξότης φάνηκε απειλητικός χάνοντας κι αυτός τις δικές του μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά. Με αλλαγή διαιτητή και έναν βοηθό παίχθηκε το δεύτερο 45λεπτο λόγω τραυματισμού του ρέφερι Καλαντζή.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πύρασος δημιούργησε αρκετές φάσεις για αν σκοράρει. Η πρώτη στο 5ο λεπτό όταν από πάσα του Καραγιώργου, ο Κατσιγιάννης τετ-α-τετ με τον Μπράνο σούταρε άουτ. Στο 26’ ύστερα από κόρνερ του Αραπίτσα και πάσα του Γκαραβέλα, ο Ροτζέριο έκανε κοντινή προβολή, ο Μπράνος έπεσε και μπλόκαρε, προλαβαίνοντας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος σύμφωνα με την υπόδειξη του ρέφερι Καλαντζή.  Οι παίκτες του Πυράσου ζήτησαν γκολ σε αυτή τη φάση.

Στο 27ο λεπτό ο Γκαραβέλας βρέθηκε σε θέση για γκολ έχοντας τον αντίπαλο αμυντικό στην πλάτη του, όμως καθυστέρησε και δεν ολοκλήρωσε με σουτ την καλή αυτή επιθετική στιγμή για την φιλοξενούμενη ομάδα, ενώ μεγάλη ευκαιρία ήταν αυτή του 36ου λεπτού. Ο Ροτζέριο μόνος αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι, είχε ένα τελείωμα άστοχο που δεν συνάδει με την αγωνιστική του αξία. Τέλος, ο Μπράνος είπε όχι σε σουτ από τη μικρή περιοχή του Ρακή λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Όσον αφορά στον Τοξότη, ο Κόφφας εκτέλεσε φάουλ σε καλή θέση στο 25’, συρτά και μπλόκαρε ο Ράπτης πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

Το δεύτερο ημίχρονο έγινε με αλλαγή διαιτητή κι έναν επόπτη! Ο ρέφερι Καλαντζής τραυματίστηκε γύρω στο 40ό λεπτό, αλλά συνέχισε. Στην ανάπαυλα όμως ενημέρωσε πως δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα. Έτσι, ο β’ βοηθός Ανδραδόπουλος πήρε τη σφυρίχτρα και το ματς έγινε με βοηθό την Γαλάνη μόνο στην πλευρά όπου επιτίθονταν οι Αγχιαλίτες. Θυμίζουμε πως κάτι παρόμοιο είχε γίνει στο περσινό πρωτάθλημα στον αγώνα Αίας-Ρήγας Φεραίος.

Μεγάλη ευκαιρία στο 52’ για τον Τοξότη, με σουτ του Τόμε που έδιωξε ο Ρακής κι ενώ ο Ράπτης είχε βγει από την εστία του. Λίγο πιο μετά, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μία φάση που ο Ροτζέριο έδιωξε την μπάλα και εν συνεχεία βρήκε το πόδι του τον Πάσχο. Στο 67’ κεφαλιά του Τσιότρα χτύπησε στο δοκάρι και ήταν η σειρά του Πυράσου να διαμαρτυρηθεί για πέναλτι αφού πάνω του έπεσε μετά ο Μπράνος. Ο Τσιότρας είχε επίσης σουτ από το ημικύκλιο που έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο στο 70ό λεπτό.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού βρήκε χώρους και δημιούργησε φάσεις. Στο 76’ σουτ από πλάγια του Παπουτσή κατέληξε άουτ και στο ίδιο λεπτό μεγάλη ευκαιρία όταν ο Δεμίρης μπροστά στο τέρμα χωρίς πίεση πήρε κεφαλιά και η μπάλα πέρασε παράλληλα. Στο 89’ ο Κωνσταντάκος …ζύγισε το πόδι του από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στην ευθεία της εστίας, με την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι. Κρατήθηκαν σχεδόν 5 λεπτά καθυστερήσεις αλλά δεν άλλαξε κάτι και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Ιωάννου, Μαγιόγλου, Δαγκούλης, Σκλαπάνης, Τόμε (67’ Παπουτσής), Κόφφας (67’ Μαυρίδης), Πάσχος (67’ Δεμίρης), Κωνσταντάκος, Βαλωτής.
Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος (49’ Αλαμάνης), Κατσιγιάννης, Μιχόπουλος, Ρακής, Τσιότρας (78’ Μαντζαβίνος), Αραπίτσας, Θεοδωρόπουλος, Ροτζέριο, Καραγιώργος (62’ Ζαρίφης), Γκαραβέλας (46’ Παπαδόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Μετά τον νεαρό αμυντικό Σωκράτη Τόγια, ο Πύρασος ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του κι αυτή είναι…
H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

Ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Βελεστίνο ήταν γιορτή καθώς διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια εντός κι εκτός…