• 18 Νοεμβρίου, 2023

Καλή εμφάνιση για Αίαντα αλλά δίχως αποτέλεσμα

Καλή εμφάνιση για Αίαντα αλλά δίχως αποτέλεσμα

Ο Θησέας συνέχισε την εξαιρετική του πορεία κερδίζοντας 1-0 τον Αίαντα και παραμένει στο -3 από τον πρώτο Ολυμπιακό (που σε επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ρήγα κέρδισε 1-0 με γκολ στο 101ο λεπτό).

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σήμερα στο Βασδέκειο σημειώθηκε στο 38’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουκουτή. Από τα δεξιά, με το αριστερό πόδι ο μπακ του Θησέα σούταρε, δεν βρήκε κανείς την μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Αίας είχε καλή στιγμή όταν από ατομική προσπάθεια του Δημητρίου, ο Μακανίκας σε τετ-α-τετ άργησε και κάνοντας το κάτι παραπάνω, τον πρόλαβε αμυντικός.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις με τον Βουρδάκη και σε δύο περιπτώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Καραμανλή -το ένα σουτ έδιωξε ο Γκρίνιας λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος, το άλλο απέκρουσε ο Γκόγκος-. Όσον αφορά στο σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά, είχε σουτ του Δημητρίου που έβγαλε ο γκολκίπερ του Θησέα στο 55’ και μια διπλή φάση στο 68ο λεπτό: από πάσα του Ντούρα, ο Δημητρίου σούταρε στην κίνηση με κατεύθυνση προς την εστία, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Καρρά, ο Γκρίνιας στο δεύτερο δοκάρι έγινε τελικός αποδέκτης αλλά ολοκλήρωσε τη φάση χωρίς στόχο.

Θησέας: Κουτσιρίμπας, Δημητριάδης, Κουκουτής (90’ Νιαώτης), Ιακωβίδης, Γούτσιος, Πρίφτη, Καραμανλής, Παπαδήμος (46’ Παρίσης), Βλάχος, Μάστορας (65’ Σιώμος), Βουρδάκης (72’ Καραλόπουλος).
Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Μακανίκας, Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Κατσαβριάς (63’ Θυμιόπουλος), Φαράντος, Καρράς, Νικογιάννης, Δημητρίου, Ντούρας.

 


Σχετικά Άρθρα

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Η θέση του προπονητή στον Αίαντα έμεινε κενή για λίγες μόνο ημέρες καθώς πριν από λίγο,…
Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού,…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…