• 11 Νοεμβρίου, 2023

Παλικαρίσιο διπλό του Τοξότη στον Αλμυρό!

Παλικαρίσιο διπλό του Τοξότη στον Αλμυρό!

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ο ΓΣΑ υποδέχθηκε σήμερα Σάββατο 11/11 τον Τοξότη Βόλου και γνώρισε την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα. Η βολιώτικη ομάδα βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 38ο λεπτό αλλά έφθασε σε μια παλικαρίσια ανατροπή στο σκορ καθώς στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν σαφώς ανώτερη. Τελικό σκορ 2-3 στο στάδιο “Ραγάζος”.

Στο 10ο λεπτό σουτ του Τόμε εκτός περιοχής κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στην επόμενη φάση ο Μπασαγιάννης πήγε να βάλει ένα εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι αλλά η μπάλα έφυγε από το πόδι του και χτύπησε στο πρόσωπό του.

Το 1-0 στο 13′ με ένα φοβερό γκολ του Νάστα. Πήρε την μπάλα αρκετά εκτός περιοχής, προχώρησε προς το κέντρο και έπιασε “γεμάτο” σουτ από περίπου 25 μέτρα. Ο Λαρισαίος επιθετικός με αυτόν τον τρόπο άνοιξε το σκορ και έτρεξε προς το μέρος του προπονητή του για να πανηγυρίσουν μαζί. Πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Σκούπρα το έβγαλε με εντυπωσιακή εκτίναξη ο Μπράνος, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντόντα πάνω στον Τόμε.

Στο 38′ το 2-0: ο δεξιός μπακ Μαυρογέννης έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Μακρή, αυτός ταχύτατα προωθήθηκε στα αντίπαλα καρέ κι έδωσε ασίστ, που μετέτρεψε σε γκολ ο Ζαφειρίου με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ωραίο σε δημιουργία τέρμα με συνεργασία τριών ποδοσφαιριστών.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Τοξότη στο 44′ όταν σε σέντρα του Γιοβάνη, ο Κωνσταντάκος κατέβασε την μπάλα και σούταρε, ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε με το χέρι και ο Σταθάκος έδιωξε μπροστά στο τέρμα προ του Πάσχου. Στο επόμενο λεπτό όμως η βολιώτικη ομάδα βρήκε δίχτυα και μείωσε σε 2-1. Ο Σκλαπάνης πήγε να κάνει εντυπωσιακό βολ πλανέ, που έγινε πάσα για τον Πάσχο ο οποίος σούταρε με τη μία, κόντραρε και πήγε στη δεξιά πλευρά της εστίας.

Στο 46′ σε τετ-α-τετ ο Πάσχος πλάσαρε και η μπάλα κατέληξε δίπλα στο δοκάρι, κόρνερ, αφού χτύπησε στο σώμα του τερματοφύλακα του Αλμυρού. Κλασική φάση για τους φιλοξενούμενους. Κι άλλη μια στο 59′ με σουτ από καλή θέση του Τόμε που πήγε πάνω στον Κοντογεωργάκη.

Φάουλ του Νάστα πέρασε πάνω από το τείχος και το έβγαλε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Μπράνος. Στο 73′ ο Τοξότης έφθασε στο 2-2: ο Σκλαπάνης άνοιξε ωραία το παιχνίδι στα αριστερά, ο Κωνσταντάκος απέφυγε έναν αντίπαλο, τροφοδότησε τον επερχόμενο Κόφφα ο οποίος με τη μία στην κίνηση, συρτά και γκολ.

Και δύο λεπτά αργότερα η ολική ανατροπή στο σκορ. Από εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντάκος, ο Ιωάννου με κεφαλιά το 2-3.

Ο Αλμυρός απείλησε με σουτ του Ρέψη μέσα από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε ψηλά άουτ, ενώ σε μια αντεπίθεση-φωτιά ο Κωνσταντάκος επέλεξε να σουτάρει από μακριά και απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΓΣΑ. Εμφανώς αποσυντονισμένοι οι παίκτες του ΓΣΑ από την εξέλιξη του αγώνα, δεν έπιασαν καλή απόδοση και δικαίως δεν πήραν κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Στη φωτογραφία, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Δαγκούλης του Τοξότη απομακρύνει την μπάλα. Είχε να παίξει από την πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος λόγω σοβαρού τραυματισμού και επέμβασης στο γόνατο. 

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Σταθάκος, Γιαννακόπουλος, Ντόντα, Σκούπρας, Αναδολού (75′ Γκάμπας) Μακρής, Μαυρογέννης (59′ Σιούτης), Μπασαγιάννης (61′ Ρέψης), Ζαφειρίου, Νάστας.
Τοξότης: Μπράνος, Παπουτσής (61′ Κόφφας), Σούδης, Ιωάννου, Δαγκούλης, Σκλαπάνης, Τόμε (61′ Δεμίρης), Γιοβάνης, Βαλωτής (86′ Γερακίνης), Κωνσταντάκος, Πάσχος (81′ Λάμπρου).


Σχετικά Άρθρα

Οι ομάδες με σήμα τον Δισκοβόλο του Μύρωνα

Οι ομάδες με σήμα τον Δισκοβόλο του Μύρωνα

Η ιταλική σελίδα στο facebook simboli e curiosita del mondo είναι αφιερωμένη στα διάφορα σύμβολα του…
Εποχή Ανδρωνά στον ΓΣΑ! Βίντεο με δηλώσεις Λεωνίδα Κωτούλα-Μιχάλη Ανδρωνά

Εποχή Ανδρωνά στον ΓΣΑ! Βίντεο με δηλώσεις Λεωνίδα Κωτούλα-Μιχάλη Ανδρωνά

Η τεχνική ηγεσία του ΓΣΑ επιστρέφει σε αλμυριώτικα χέρια ύστερα από αρκετά χρόνια. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς…
Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΣΑ ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος μόνο με νίκες! Οκτώ παιχνίδια…