• 11 Νοεμβρίου, 2023

Δίχως ουσία η Δήμητρα στα Καλά Νερά

Δίχως ουσία η Δήμητρα στα Καλά Νερά

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Δήμητρα, 2-0 στο γήπεδο των Καλών Νερών από την ΑΕ 2002. Οι παίκτες του Νίκου Βούλγαρη προσπάθησαν αλλά στη σημερινή αναμέτρηση, δεν είχαν την ουσία.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Τιμπλαλέξης είχε καλή ευκαιρία, στο 15’ σουτ στην κίνηση του Δήμα απέκρουσε ο Μητράκος. Οι γηπεδούχοι έφθασαν στο 1-0 όταν στο 25ο λεπτό σε κάθετη μεταβίβαση του Φάμπιο Χαμζάι, ο Μάριος Γαλάνης σκόραρε με πλασέ σε φάση τετ-α-τετ. Ο Ηλίας Τιμπλαλέξης ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις αλλά δεν βρήκε στόχο στο 35’ και στο 47’, στη δεύτερη περίπτωση πολύ καλή ευκαιρία, ενώ στο 75’ ο Κακλιάς είχε κεφαλιά από ευνοϊκό σημείο που πέρασε άουτ.

Η ΑΕ 2002 «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ που πέτυχε ο Αντώνης Τζοβάρας στο 77’, από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν και τελικός αποδέκτης έγινε ο αξιόλογος επιθετικός που από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο φινάλε του αγώνα, σε γύρισμα του Σιούτη, ο Δήμας από τη μικρή περιοχή σούταρε εκεί όπου ήταν τοποθετημένος ο γκολκίπερ της ΑΕ.

Από την πλευρά της Δήμητρας εκφράστηκαν ευχαριστίες για την φιλοξενία στα Καλά Νερά.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Κασιάνος, Ροδοβίτης, Βέργος, Βαγγ. Γαλάνης, Μ. Γαλάνης (80’ Τσινίκας), Στουμποβίκος (46’ Σουλάι), Βεργοζήσης (80’ Μπογδανίδης), Προβιάς, Γώγος (70’ Τζοβάρας), Χαμζάι Φ. (80’ Χαμζάι Φλ.).
Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης, Γκρέμι, Πλαβός, Σταντσούρης, Μπιρμπίδης (80’ Ν. Σιούτης), Δήμας, Θ. Μόσχος (70’ Κεπεσίδης), Νικογιάννης (46’ Κακλιάς), Π. Ρούσσας (55’ Τετριμίδας), Τιμπλαλέξης (80’ Καραθόδωρος).


Σχετικά Άρθρα

Εύκολο 4-0 για τη Δήμητρα (ρεπορτάζ)

Εύκολο 4-0 για τη Δήμητρα (ρεπορτάζ)

Εύκολα η Δήμητρα, νίκησε 4-0 την ΑΕ 2002 σήμερα Σάββατο 18/1 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Ο…