• 10 Νοεμβρίου, 2023

Τακτική Συνέλευση και αρχαιρεσίες νέου Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Ευξεινούπολης

Τακτική Συνέλευση και αρχαιρεσίες νέου Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Ευξεινούπολης

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινουπόλεως καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και έχουν δικαίωμα να μετέχουν στη Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19-11-2023 ημέρα της εβδομάδας Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ., στο γραφείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινουπόλεως, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1)Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2)Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από τον απερχόμενο Πρόεδρο
3)Συζήτηση και ενημέρωση για διάφορα θέματα μελών
4)Οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία του Συλλόγου
5)Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
6)Διοικητικός και διαχειριστικός έλεγχος της Εξελεγκτικής Επιτροπής
7)Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σύμφωνα με το καταστατικό, δέκα ημέρες πριν από την ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης (19-11-2023) ανοίγει ο κατάλογος υποψηφίων μελών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής και κλείνει (2) ημέρες πριν ήτοι στις 24-11-2023.

Όποια από τα μέλη επιθυμούν, μπορούν να υποβάλλουν έντυπη αίτηση υποψηφιότητας για την εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, την οποία παραλαμβάνουν στο γραφείο από την Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου την Παρασκευή 24-11-2023 και ώρα 7-8 μ.μ. και την καταθέτουν αμέσως στην ίδια, αφού πρώτα ελεγχθεί από τον Ταμία η εγγραφή τους στο μητρώο μελών και η ταμειακή τακτοποίηση τους. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 26-11-2023 και ώρα 10:30 π.μ. στον ίδιο χώρο. Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26-11-2023 και από τις ώρες 11:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στο Γραφείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινουπόλεως.

Ας κάνουμε μια καινούρια δυναμική αρχή με όλους εσάς δίπλα μας κι ας αναδειχθούν νέοι, δραστήριοι άνθρωποι, που θα αναζωογονήσουν με ιδέες, δημιουργικότητα και ομαδικό πνεύμα τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο και με σεβασμό στην παράδοση μας κι αγάπη για την Ευξεινούπολη, θα τον ανεβάσουν και θα τον προχωρήσουν πολλά βήματα μπροστά!!!

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 


Σχετικά Άρθρα

Παρουσίαση του βιβλίου της Μάρως Θεοδωράκη στο Ωδείο Αλμυρού

Παρουσίαση του βιβλίου της Μάρως Θεοδωράκη στο Ωδείο Αλμυρού

Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στον Αλμυρό. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινουπόλεως, ο…
Φωτο-ρεπορτάζ από την παρέλαση στην Ευξεινούπολη για την 25η Μαρτίου

Φωτο-ρεπορτάζ από την παρέλαση στην Ευξεινούπολη για την 25η Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν στην Ευξεινούπολη η Λειτουργία και η παρέλαση για τον εορτασμό της μεγάλης…
Σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού στο Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης

Σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού στο Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, επισκέφτηκε το σχολείο μας, στα πλαίσια του προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού που…