• 1 Νοεμβρίου, 2023

Κοινωνική δράση της Motor Oil σε σχολεία του Δήμου Αλμυρού

Κοινωνική δράση της Motor Oil σε σχολεία του Δήμου Αλμυρού

Σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης για όλα τα δημόσια σχολεία και τα νοσοκομεία των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, προχωρά ο  Όμιλος Motor Oil.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με διαχρονικό αίσθημα ευθύνης, ο Όμιλος Motor Oil, φροντίζει τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και έμπρακτα βρίσκεται δίπλα τους, βοηθώντας να έχουν μία ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητά τους». Σε αυτή την κατεύθυνση και σε απόλυτη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, ο Όμιλος Motor Oil προχωρά σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης με εκτιμώμενο κόστος άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ σε όλα τα Δημόσια Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) στις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, καθώς και των Νοσοκομείων των Π.Ε. της Καρδίτσας, Βόλου, Λάρισας και Τρικάλων.

Η Motor Oil μέσα από τη δωρεά καλύπτει την παροχή πετρελαίου θέρμανσης σε περισσότερα από 1.000 Δημόσια Σχολεία στα οποία φοιτούν περισσότεροι από 90.000 μαθητές, ενώ η εταιρεία θα διαθέσει δωρεάν πετρέλαιο και σε πέντε νοσοκομεία.

 

Ευχαριστήρια επιστολή προς τη Motor Oil

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την εταιρία MOTOR OIL που στα πλαίσια της στήριξης των σχολείων στην πληγείσα από τη θεομηνία Θεσσαλία είχε την ευαισθησία να προσφέρει σημαντικές ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία της περιοχής. Η προσφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί ουσιαστικά ελευθερώνει πόρους που μπορούν να διατεθούν στην κάλυψη άλλων σημαντικών αναγκών των σχολείων όπως η αγορά εξοπλισμού. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της αξιέπαινης πράξης της εταιρείας.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού Θεοδώρου Ιωάννης

Ο Διευθυντής  του ΕΠΑΛ Αλμυρού Καπράνας Γεώργιος

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης Σταυραντώνη Μαρία

Ο Διευθυντής του Ε.Κ. Αλμυρού Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λ.Τ. Σούρπης Μαμούρας Δημήτριος


Σχετικά Άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…
Επισκέψεις στο Λαογραφικό Μουσείο της Σούρπης

Επισκέψεις στο Λαογραφικό Μουσείο της Σούρπης

Και τον Αύγουστο συνεχίζει να δέχεται επισκέπτες το Λαογραφικό Μουσείο της Σούρπης Μαγνησίας. Παραθεριστές στις διπλανές…
Φωτο-ρεπορτάζ από την Εκκλησία και το Πανηγύρι στην Ευξεινούπολη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Εκκλησία και το Πανηγύρι στην Ευξεινούπολη

Γιορτάζει την Εκκλησιά της η Ευξεινούπολη και όπως συνηθίζεται μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την περιφορά…