• 31 Οκτωβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 31-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 31-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τρίτης 31 Οκτωβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Τι είναι αυτή η λύση των δύο κρατών για την οποία μιλούν (σχεδόν) όλοι

Παλαιές πληγές, όπως είναι εκείνη του Παλαιστινιακού, ανοίγουν εκ νέου, διάπλατα, επαναφέροντας στη σφαίρα του διεθνούς ενδιαφέροντος όχι μόνο το (ανεπίλυτο έπειτα από δεκαετίες έντασης) παλαιστινιακό πρόβλημα αλλά και την (ενδεχόμενη;) λύση του.

Πεντάγωνο: Στόχοι επιθέσεων 23 βάσεις των ΗΠΑ σε Ιράκ και Συρία

Στόχος 23 επιθέσεων έχουν γίνει της τελευταίες δύο εβδομάδες δυνάμεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους σε βάσεις στο Ιράκ και τη Συρία, όπως δήλωσε τη Δευτέρα (30/10) ανώτερος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

Τουλάχιστον 10.920 ευρώ θα δηλώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τι προβλέπει το νέο φορολογικό

Κατώτατο όριο στα φορολογητέα κέρδη που πρέπει να εμφανίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες θέτει η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τη φοροδιαφυγή και να έρθουν στην επιφάνεια αδήλωτα εισοδήματα

Επαγγελματική εκπαίδευση: Αναβάθμιση των ΕΠΑΛ με 235 νέες ειδικότητες – Αλλαγές στα ΙΕΚ

Οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα κάνουν λόγο για έλλειψη προσωπικού σε ειδικότητες αιχμής, ωστόσο οι περισσότεροι 18χρονοι απόφοιτοι λυκείου προσβλέπουν σε πανεπιστημιακές σπουδές την ίδια στιγμή που, όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, το 33,3% των νέων ηλικίας 25-29 ετών αποφοίτων επαγγελματικής εκπαίδευσης είναι χωρίς δουλειά και δεν μετέχει σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα μπορούσε να ενισχύσει τις επαγγελματικές του δεξιότητες.

Γιατί πήρε φωτιά η αγορά του ελαιολάδου

Πέρυσι τον Νοέµβριο, όταν βγήκαν τα πρώτα λάδια από τα ελαιοτριβεία, πουλήθηκαν κάτω από 4 ευρώ. Σύντοµα η τιµή για τον παραγωγό άρχισε να ανεβαίνει…

Νέα νύχτα έντασης στα Εξάρχεια, επεισόδια μετά την πορεία για την 16χρονη

Ομάδες νεαρών έστησαν οδοφράγματα στη Ζωοδόχος Πηγής και Σόλωνος και στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους με Κωλέττη, έσπασαν μάρμαρα, έβαλαν φωτιές σε κάδους και έριξαν μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ.

Η πρόταση εγκατάστασης LNG στον Παγασητικό και ο μεγάλος προβληματισμός που γεννά

Τέθηκε σε διαβούλευση, ο Πλωτός Τερματικός Σταθμός FSRU ARGO, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ ο φάκελος της μελέτης βρίσκεται αναρτημένος στο Ηλεκτρ. Περιβαλ/κό Μητρώο του ΥΠΕΝ

Αυξάνεται η ισχύς του 112: Θα ανακοινώνει την απαγόρευση κυκλοφορίας ή μετακίνησης

Έρχεται νομοσχέδιο για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού πρόληψης αλλά και διαχείρισης κρίσεων που απορρέουν από την κλιματική κρίση

Νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ με επίδομα για μετεγκατάσταση και εργασία

Μία σειρά προγραμμάτων για την εποχική απασχόληση σχεδιάζει η ΔΥΠΑ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του πρωτογενή τομέα για εποχικό εργατικό δυναμικό.

Σκότωσε τον φίλο του σε κυνήγι αγριογούρουνων στο Πήλιο

Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 60χρονο υπήκοο Αλβανίας για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όταν πυροβόλησε στο κυνήγι και σκότωσε έναν 33χρονο συμπατριώτη του και οικογενειακό του φίλο σε δάσος της περιοχής Μυλοπόταμου στον Ανατολικό Πήλιο το 2020.

Μέτρα ενίσχυσης και τουριστικής προβολής απαιτούν οι επιχειρήσεις των Τουριστικών Καταλυμάτων

Συνάντηση εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Μαγνησίας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ.Χρήστο Τριαντόπουλο, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 στα γραφεία του Συλλόγου.

Tραγωδία Τεμπών: Τα προσωπικά αντικείμενα – Mέρος 2ο

Η ανθρώπινη «αλυσίδα» που σχηματίστηκε το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου στο σημείο σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, είχε ένα σκοπό… Να μεταφερθούν τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών από τα συντρίμμια, μέσα σε κουτιά για να απομακρυνθούν με τη σειρά τους από το σημείο όπου τραυματίστηκαν εκατοντάδες και έχασαν συνολικά τη ζωή τους 57 άτομα.

Διευκρινήσεις Αυγενάκη σε ΕΘΕΑΣ για Θεσσαλία από 20/11 αποζημιώσεις

Το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου αναμένεται ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει στην πίστωση της προκαταβολής αποζημίωσης για ζημιές φυτικής παραγωγής από τη θεομηνία στον θεσσαλικό κάμπο, σύμφωνα με διευκρινήσεις που έδωσε σε εκπροσώπους της ΕΘΕΑΣ ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης.

Παραίτηση διοίκησης ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά το ΥπΑΑΤ, σουρεαλιστική ομολογία αποτυχίας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ζητήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ο αρμόδιος Γ. Γρ. ΥπΑΑΤ κ. Γεώργιος Στρατάκος).

Κυκλοφοριακή ασφυξία για τον Αλμυρό – Αγανακτισμένοι επιχειρηματίες για τα επιπλέον χιλιόμετρα – Νέες ρυθμίσεις

Γενική Συνέλευση στη Φιλάρχαιο Εταιρεία Αλμυρού “Όθρυς”

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 26…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 25…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 24…