• 24 Οκτωβρίου, 2023

Δυναμώνει ο Πρωτεσίλαος με τις τελευταίες προσθήκες!

Δυναμώνει ο Πρωτεσίλαος με τις τελευταίες προσθήκες!

Δυναμώνει αρκετά ο Πρωτεσίλαος με τις τελευταίες προσθήκες που έγιναν αυτές τις ημέρες και ανακοινώνουμε σήμερα. Εκτός του πολύπειρου Βαγγέλη Κωστόπουλου ο οποίος έπαιξε το Σάββατο και σκόραρε στο ντεμπούτο του, η ομάδα του Πτελεού απέκτησε ποδοσφαιριστές από τον νομό Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα τους: Γιώργο και Αργύρη Παπακωνσταντίνου οι οποίοι είναι ξαδέρφια 21-22 ετών, τον Γιάννη Κωνσταντίνου, τον Αθανάσιο Τσιούμα (έπαιζαν στη Γλύφα και το Βαθύκοιλο που πλέον δεν συμμετέχουν στα πρωταθλήματα του όμορου νομού). Επέστρεψε επίσης στη δράση ο Νίκος Κόρκος, Φτελιανός και θα είναι στην ομάδα μαζί με τον αδερφό του Κώστα και τον ξάδερφο Θοδωρή.

Ο Πρωτεσίλαος έδειξε στην πρεμιέρα ότι θα είναι ανταγωνιστικός -στο 90’ έχασε τη νίκη δεχόμενος την ισοφάριση από την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα- και με τον έμπειρο κι αξιόλογο κορμό που έχει δημιουργήσει, φιλοδοξεί να έχει μια καλή πορεία στη φετινή Β’ Τοπική. Προσθέτουμε τέλος ότι συνεχίζονται οι επαφές των παραγόντων του συλλόγου με προπονητές ώστε σύντομα να καλυφθεί το κενό στην τεχνική ηγεσία.

Μέχρι τώρα το ρόστερ αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μάκης Μάνος, Κώστας Κόρκος, Λεϊμονής Ιωσήφ, Βασίλης Σιαμανίκος, Χρήστος Παναγιώτου, Λορέντζο Κούκα, Θανάσης Παπαδόπουλος, Κώστας Κουτσοκέρας, Νίκος Κόρκος, Θεόδωρος Κόρκος, Απόστολος Μπίντας, Χρήστος Καζάκος, Βασίλειος Τσουβαλιάς, Νίκος Μακάριος, Χαράλαμπος Ζαχαράκης, Κώστας Σαλάτας, Απόστολος Φαρμάκης, Γιάννης Κωνσταντίνου, Βαγγέλης Κωστόπουλος, Αθανάσιος Τσιούμας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Αργύρης Παπακωνσταντίνου.

 


Σχετικά Άρθρα

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 4-0 τον Άνθιμο Γαζή και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής! Η…
Ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου για τον αγώνα στη Σκόπελο

Ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου για τον αγώνα στη Σκόπελο

Για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα στη Σκόπελο το πρωί της Κυριακής και τη διαιτησία, ο…
Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Πτελεού, αγώνας Πρωτεσίλαος-Διαγόρας

Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Πτελεού, αγώνας Πρωτεσίλαος-Διαγόρας

Το φωτορεπορτάζ του “Λαού” από το γήπεδο του Πτελεού για την αναμέτρηση Πρωτεσίλαος-Διαγόρας 0-3 στις 3…