• 21 Οκτωβρίου, 2023

Έχασε τη νίκη στο φινάλε ο Πρωτεσίλαος

Έχασε τη νίκη στο φινάλε ο Πρωτεσίλαος

Στην επανεμφάνισή  του στους  αγωνιστικούς χώρους ύστερα από  απουσία ενός έτους, ο Πρωτεσίλαος λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη…  Στη σημερινή πρεμιέρα της Β’ Τοπικής, οι «κυανόλευκοι»  κρατούσαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά στο 90’ η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Τελικό σκορ 2-2 στον Πτελεό.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος με πέναλτι το 1-0 στο 22’, έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ ο Παππάς στο ημίωρο και το σκορ ημιχρόνου ήταν 2-1 καθώς λίγο πριν πάνε οι ομάδες στην ανάπαυλα, ο πολύπειρος Βαγγέλης Κωστόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Οι δύο σκόρερ του Πρωτεσιλάου είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, δεν έγινε αυτό και στο φινάλε, η ομάδα των Λεχωνίων -με προπονητή τον Βαγγέλη Τάχο- πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 90ό λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ, δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν οι του Πρωτεσιλάου και ο Ραφτόπουλος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Θετικές εντυπώσεις λοιπόν από τους Φτελιανούς, οι οποίοι σε αυτή την αναμέτρηση είχαν τον παράγοντα Χρήστο Σαλάτα στον πάγκο τους ελλείψει προπονητή. Η διοίκηση είναι σε συζητήσεις με διπλωματούχους τεχνικούς ώστε σύντομα να καλυφθεί το κενό στην τεχνική ηγεσία.

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Φαρμάκης, Θ. Κόρκος, Κ. Κόρκος, Λεϊμονής, Κωστόπουλος, Κουτσοκέρας (75’ Μακάριος), Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος (70’ Τσουβαλιάς), Κούκα, Παναγιώτου.

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Τσόβολος, Ξενάκης, Καλαφατάκης, Χατζής, Καράνταγλης, Σαραφίδης, Μάρκος (75’ Γανωτής), Κορέντης (80’ Λάμε), Παππάς, Βαλαρούτσος, Νασιούλας (46’  Ραφτόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…
Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες, με σκορ 2-0 απέναντι στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και παραμονή για…
Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Παρά το γεγονός ότι ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε και κρατούσε για αρκετά λεπτά το προβάδισμα, οι Νέοι…