• 14 Οκτωβρίου, 2023

Ισοπαλία στη Σούρπη για Αίαντα και Ρήγα / φωτορεπορτάζ

Ισοπαλία στη Σούρπη για Αίαντα και Ρήγα / φωτορεπορτάζ

Αίας εναντίον Ρήγα Φεραίου σήμερα το μεσημέρι, Σάββατο 14/10, στο γήπεδο της Σούρπης και πρώτη ισοπαλία για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Στην επανάληψη τα γκολ: προηγήθηκαν νωρίς οι Βελεστινλιώτες με τον Χαλιμούρδα, ισοφάρισαν λίγο πριν τη λήξη οι Σουρπιώτες με ωραίο γκολ του Ντούρα.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις: στο 5ο λεπτό ο Βαϊόπουλος σε τετ-α-τετ είχε άστοχο πλασέ, στο 12ο ωραία ενέργεια του Χαλιμούρδα ολοκληρώθηκε με σουτ προς το τέρμα που έβγαλε με το ένα χέρι χαμηλά ο Γκόγκος.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 17′ με καρφωτή, μακρινή κεφαλιά του Ξηροκώστα που έφυγε άουτ, σε εκτέλεση φάουλ του Καρρά. Το στιγμιότυπο από τη φάση αυτή παρακάτω:

Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Ντούρας απείλησε από μακριά, το σουτ του πήρε ανάποδο φάλτσο και πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο. H μεγαλύτερη ευκαιρία του Αίαντα καταγράφεται στις καθυστερήσεις όταν ο Κομπούρας πέρασε από τα δεξιά, έκανε το παράλληλο γύρισμα, εκεί όπου στη μικρή περιοχή πετάχθηκε ο Κωστούλας. Η προβολή του νεαρού επιθετικού πέρασε άουτ.

Στο 48′ το 0-1. Από γέμισμα του Γοδενόπουλου, επωφελήθηκε ο Χαλιμούρδας και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι “κυανόλευκοι” απείλησαν στη συνέχεια με τους Αποστολίδη, Φουρκιώτη, μία σέντρα-σουτ του Πατσή δεν βρήκε συμπαίκτη του, ενώ ο Αίας είχε καλό σουτ, πάνω από το οριζόντιο, του Δημητρίου.

Η ισοφάριση στο 84′: Από κάθετη μεταβίβαση του Δημητρίου, ο Κωστούλας έδωσε την ασίστ και ο Ντούρας σκόραρεε με πολύ ωραίο σκαφτό πλασέ. Ο νεαρός σημείωσε δεύτερο τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα και ήταν σήμερα από τους κορυφαίους για το σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά.

Αίας: Γκόγκος, Φαράντος, Μπιρμπίλης (80′ Καμέας), Θυμιόπουλος (72′ Γκρίνιας), Ξηροκώστας (72′ Γιαννακόπουλος), Κατσαβριάς (60′ Μακανίκας), Κομπούρας (60′ Παπανικολόπουλος), Καρράς, Κωστούλας, Δημητρίου, Ντούρας.
Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Χότζα, Σπαθής, Γκάγκας, Κολυμήτρας (85′ Χριστοφορίδης), Π. Αποστολίδης, Αλεξίου, Βαϊόπουλος (70′ Γάρος), Άλμπα (70′ Φουρκιώτης), Χαλιμούρδας (75′ Πατσής).

 


Σχετικά Άρθρα

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Πεζοπορία στο Βελεστίνο: Βαδίζοντας στα χνάρια των αρχαίων Φερών

Πεζοπορία στο Βελεστίνο: Βαδίζοντας στα χνάρια των αρχαίων Φερών

Για άλλη μια φορά  με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την υγεία που τιμάται τον μήνα…
Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού,…