• 13 Οκτωβρίου, 2023

Δ. Νασίκας: Εργαζόμαστε με ήθος, εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στον δημότη

Δ. Νασίκας: Εργαζόμαστε με ήθος, εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στον δημότη

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής των Αυτοδιοικητικών Εκλογών για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που συστρατεύτηκαν μαζί μου σ’ ένα ιδιαίτερο αυτή τη φορά συνδυασμό και μας έφεραν ένα μεγάλο εκλογικό αποτέλεσμα. Να ευχαριστήσω, επίσης, όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες για το μεγάλο εκλογικό αποτέλεσα που μας επιφύλαξαν από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και την οικογένεια μου, τους δύο γιους μου και τη σύζυγο μου που μου συμπαραστάθηκαν σε όλη αυτή την προσπάθεια και τις αγωνίες να φτάσουμε στο αποτέλεσμα νίκης.

Στόχος μας, μαζί με τους συνεργάτες μου, αποτελεί να φτάσουμε τον Δήμο Ρήγα Φεραίου ακόμη ψηλότερα με προοπτικές, δημιουργία και συνεργασία, έχοντας και τη γνώση και την εμπειρία και θέτοντας για ακόμη μια φορά σε πρώτη θέση τον δημότη. Όπως όλα αυτά τα χρόνια, θα είμαστε εδώ για όλους τους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς με την πόρτα του Δημάρχου πάντα ανοιχτή. Αυτό αποτελεί προσωπική δέσμευση και για την επόμενη θητεία.

Είμαστε ο συνδυασμός που υπηρετούμε από την πρώτη ημέρα τον Δήμο και εργαζόμαστε με ήθος, εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στον δημότη, προκειμένου να διευκολύνουμε και να βελτιώνουμε καθημερινά τη διαβίωση όλων με συνεχείς παρεμβάσεις μας και έργα σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

Από την πρώτη μας εκλογή το 2014 έως και σήμερα πορευθήκαμε έχοντας ως βασικές αρχές:

■ Την αρχή της εξυπηρέτησης και προστασίας του πολίτη

■ Την αρχή της διαφάνειας και της νομιμότητας

■ Την αρχή της χρηστής και αδιάφθορης διοίκησης, και το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε ότι οι συνδημότες μας, μας το αναγνώρισαν και μας επέλεξαν να συνεχίσουμε στο «τιμόνι» του Δήμου εκπροσωπώντας τους με συνέπεια και σεβασμό.

Το ΗΘΟΣ, η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, η ΣΥΝΕΠΕΙΑ και η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αποτέλεσαν αδιαπραγμάτευτες αξίες της Δημοτικής μας Αρχής και με αυτές τις αξίες θα συνεχίσουμε το έργο μας απέναντι στον ιστορικό μας Δήμο Ρήγα Φεραίου.


Σχετικά Άρθρα

ΔΕΥΑΡΦ: Εκπόνηση μελέτης εκτίμησης κινδύνου-υδρογεωλογικής-υδροχημικής μελέτης

ΔΕΥΑΡΦ: Εκπόνηση μελέτης εκτίμησης κινδύνου-υδρογεωλογικής-υδροχημικής μελέτης

Μετά τις εξελίξεις του τελευταίου διμήνου με την εμφάνιση σαλμονέλας σε δύο γεωτρήσεις Τοπικών Κοινοτήτων του…
Διπλό δυνατό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ρήγα!

Διπλό δυνατό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ρήγα!

Δύο παίκτες που πέρυσι ήταν βασικοί στην Ανθούπολη, πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας απέκτησε ο Ρήγας…