• 7 Οκτωβρίου, 2023

Σόου Κιπτίου στη Σούρπη, έβαλε 5 γκολ!!! Φωτορεπορτάζ

Σόου Κιπτίου στη Σούρπη, έβαλε 5 γκολ!!! Φωτορεπορτάζ

Στο γήπεδο της Σούρπης είδαμε προσωπικό σόου του Γιώργου Κιπτίου καθώς ο επιθετικός του Πανιωνίου έβαλε πέντε γκολ (!!!), όλα της ομάδας του στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-5. Ρεπορτάζ και εικόνες στη συνέχεια…

Αρκετές συγκινήσεις είχε το πρώτο μέρος με τρία γκολ. Στο 7ο λεπτό ο Κιπτίου έκλεψε την μπάλα από αμυντικό, προχώρησε και μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά ανοίγοντας το σκορ με σουτ. Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 22′ όταν ο Λαγός έδιωξε με το κεφάλι όντας μακριά από την εστία αλλά το τελείωμα του Φουντουλίτσα δεν ήταν το ενδεδειγμένο.

Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου απέκρουσε σουτ του Κομπούρα στο ημίωρο και στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε την ισοφάριση από πλευράς Αίαντα. Ο Φαράντος τη σέντρα από δεξιά, ο Κωστούλας το κοντρόλ και ο επερχόμενος Κομπούρας το γκολ με κοντινό συρτό σουτ.

Στο 32′ οι Σουρπιώτες θα μπορούσαν να έχουν πετύχει την ανατροπή όταν σουτ του Δημητρίου έβγαλε ο Κοντογιάννης ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια έδιωξε προ του Κωστούλα.

Και φθάσαμε στο 34′ όταν ο Κιπτίου έκανε το 1-2. Ο επιθετικός που ξεχωρίζει στην ομάδα της Νέας Ιωνίας έφυγε από τα αριστερά μόνος κι απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν λάθεψε στο πλασέ του.

Μέχρι το ημίχρονο από μία καλή στιγμή εκατέρωθεν, πρώτα ο Κιπτίου για τον Πανιώνιο και έπειτα ο Κατσαβριάς για τον Αίαντα.

Στο 51′ έγινε το 1-3 με καταπληκτικό γκολ του Κιπτίου. Από πλάγιο άουτ, σκόραρε με φαλτσαριστό σουτ στο παραθυράκι κι ενώ ήταν εκτός μεγάλης περιοχής και πλάγια αριστερά.

Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Καρρά έβγαλε δύσκολα ο Κοντογιάννης σε κόρνερ με γροθιές (56′). Το προσωπικό σόου του Κιπτίου συνεχίστηκε στο 62ο λεπτό: έκλεψε την μπάλα σε λανθασμένη πάσα αντιπάλου σχεδόν στο κέντρο, απέφυγε έναν παίκτη, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε πάνω από τον Λαγό για το 1-4. Το στιγμιότυπο του γκολ παρακάτω.

Στο επόμενο λεπτό ο Νικογιάννης κέρδισε πέναλτι από τον Μαρούφ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Δημητρίου μειώνοντας το σκορ σε 2-4. Στο 79′ σουτ του Νικογιάννη κόντραρε και πέρασε κόρνερ λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο. Μετά από τρία λεπτά, ο Καμέας έκανε λανθασμένο γύρισμα προς τα πίσω, ο Κιπτίου πέρασε έναν αντίπαλο και τον τερματοφύλακα που τον ανέτρεψε. Ο ίδιος εκτέλεσε συρτά στη γωνία το πέναλτι, 2-5 με το πέμπτο γκολ του 26χρονου στο σημερινό αγώνα!!! Στα τελευταία λεπτά, ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, σε δύο περιπτώσεις με τον Κωστούλα και σε μία με τον Νικογιάννη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η μεγάλη επιστροφή του Ηλία Λαγού κάτω από τα δοκάρια του Αίαντα ύστερα από πολλά χρόνια. Με τη δική του παρουσία και βασικούς τους μικρούς, ο Αίας είχε στο αρχικό σχήμα 7 ποδοσφαιριστές από τη Σούρπη και τα γύρω χωριά!!!!

Αίας: Λαγός, Φαράντος (38′ Μπιρμπίλης), Μακανίκας, Ξηροκώστας, Γκρίνιας (78′ Καμέας), Κατσαβριάς (46′ Νικογιάννης), Κομπούρας (46′ Παπανικολόπουλος), Καρράς, Κωστούλας, Δημητρίου, Ντούρας (66′ Θυμιόπουλος).
Πανιώνιος: Κοντογιάννης, Τάρε (86′ Γιαννακός), Ζάγκας, Φώτου, Μαρούφ, Νικούδης, Κιπτίου, Σταυραντώνης (17′ Καμινιώτης), Πέτσης (54′ Καπάκης), Κανιούρας, Φουντουλίτσας.


Σχετικά Άρθρα

Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Σε μια κακή αγωνιστική σεζόν για τον Αλμυρό, ο επίλογος δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός……
Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού,…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…