• 7 Οκτωβρίου, 2023

Μεγάλο διπλό για Ρήγα Φεραίο

Μεγάλο διπλό για Ρήγα Φεραίο
Με πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”, ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε 2-0 της Αγίας Άννας και ζευγάρωσε τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είναι πρώτη με τέρματα 8-0, ενώ αυτή του Δημήτρη Φραγκούλη, στο πρώτο της φετινό ματς, πλήρωσε τις αρκετές απουσίες βασικών και την ελλιπή προετοιμασία του τελευταίου μήνα.
Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό ο Άλμπα με ένα πολύ ωραίο τέρμα, σουτ εκτός μεγάλης περιοχής που πήγε δοκάρι και μέσα και το 0-2 σημειώθηκε στο 58ο με κεφαλιά του Αλεξίου σε σέντρα του Βλιώρα. Οι Βελεστινλιώτες είχαν δοκάρι αργότερα με τον Χαλιμούρδα, ενώ στα αξιοσημείωτα η επιστροφή στη δράση του αρχηγού Δημήτρη Γάρου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Σημειωτέον πως και τα οκτώ γκολ μέχρι τώρα έχουν σημειωθεί από μεταγραφές του καλοκαιριού!
Αγία Άννα: Αϊντίνι, Χατζητρακόσιας, Παπαδήμος, Στεργιόπουλος, Ρόκας, Βέργος, Τσελεπής (84’ Σιμιτσής), Μπούτλας (46’ Σφάκας), Παπαδημητρίου, Κορέτα, Νταβλαμάνος (61’ Κωτούλας).
Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Χότζα, Βλιώρας (78’ Πατσής), Γκάγκας, Κολυμήτρας, Σπαθής, Αλεξίου, Π. Αποστολίδης (82’ Χασάπης), Βαϊόπουλος (70’ Γοδενόπουλος), Άλμπα (82’ Τσιακίρης), Χαλιμούρδας (78’ Γάρος).

Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…